Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Gloria Bistrita FC Basilea
roxy Tactiek 5-3-2 V2
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten solid
very good Passen adequate
solid Verdedigen very good


7e minuut.
de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Kermo rent richting de bal. Kermo met een sublieme pass. Lapai is nu in balbezit. Lapai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - FC Basilea 0:1

9e minuut.
Inworp. Barkó met een snelle inworp. Kermo is nu in balbezit. Kermo geeft de bal voor. Ivănescu heeft problemen om de bal te vangen. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Kermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermo geeft een lange en hoge pass. Lapai maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Belle bokst de bal weg.

20e minuut.
Kermo probeert naar een medespeler te passen. Tammkivi met een sublieme pass. Farjaszewski met een sublieme pass. Malina is nu in balbezit. Malina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - FC Basilea 0:2

26e minuut.
Laušević is nu in balbezit. Tammkivi onderschept slim de pass. Tammkivi passt de bal in één keer door. Lapai rent richting de bal. Lapai haalt uit met een fantastische trap. Van Belle bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Sassanguie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Theux de Meylandt met de inworp. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yepremyan geeft de bal voor. Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Havriciuc geeft de bal voor. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Lapai kopt de bal weg. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - FC Basilea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 61%, FC Basilea 39%.
CF Gloria Bistrita - FC Basilea 0:3

54e minuut.
Farjaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Havriciuc onderschept slim de pass. Havriciuc geeft een hoge lob. Yepremyan heeft problemen om de bal te vangen. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yepremyan de bal. Popieliński rent richting de bal. Popieliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barkó met een snelle inworp. Kermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermo geeft een hoge lob. Lapai maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragićević passt de bal in één keer door. Lapai is nu in balbezit. Lapai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Daar is Yıkılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermo rent richting de bal. Kermo probeert naar een medespeler te passen. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tammkivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tammkivi geeft een hoge lob. Kermo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lapai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapai haalt uit met een fantastische trap. Van Belle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Karwat verovert de bal door een tackle van achteren. Karwat geeft de bal voor. Farjaszewski rent richting de bal. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. Lapai springt en kopt de bal. Van Belle bokst de bal weg.

88e minuut.
Atanasi trapt de bal weg. Malina kopt de bal weg. Havriciuc heeft problemen om de bal te vangen. Lapai rent richting de bal. Lapai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Barkó rent richting de bal. Barkó geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yıkılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Froidevaux geeft de bal voor. Atanasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 50%, FC Basilea 50%.
CF Gloria Bistrita - FC Basilea 0:3