Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melcii Neimblanziti steagu rosu brasov
Cronos C-MM Tactiek 352
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 56.3
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bădălan de bal onder controle te krijgen. Craia geeft een lange en hoge pass. Sampetiku krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Doria probeert naar een medespeler te passen. Piwownik rent richting de bal. Piwownik geeft de bal voor. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Piwownik is nu in balbezit. Grasu begaat een overtreding. Piwownik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sampetiku met een snel genomen vrije trap. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie bokst de bal weg.

17e minuut.
Bădălan kopt de bal weg. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grasu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - steagu rosu brasov 0:1

18e minuut.
Francis passt de bal in één keer door. Nazarszuk rent richting de bal. Nazarszuk passt de bal zonder na te denken. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Frakiewicz rent richting de bal. Schreiber is nu in balbezit. Ghinea verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Sampetiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grasu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sampetiku raakt geblesseerd tijdens het duel. Sampetiku met een snel genomen vrije trap. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - steagu rosu brasov 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 68%, steagu rosu brasov 32%.
Melcii Neimblanziti - steagu rosu brasov 0:2

52e minuut.
Diamandopol probeert naar een medespeler te passen. Ploaie speelt de bal door. Ghinea rent richting de bal. Ghinea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Buitenspel voor Ploaie. Goede buitenspelval van de verdediging. Huerta komt het veld opgelopen. Carter komt het veld opgelopen. Mourão komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mourão passt de bal met de wreef. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Mourão is nu in balbezit. Mourão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Huerta probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku is nu in balbezit. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doria passt de bal met de wreef. Craia is nu in balbezit. Craia geeft de bal voor. Huerta geeft een lange en hoge pass. Grasu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ovedenie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haxhia springt en kopt de bal. Ovedenie bokst de bal weg. Bădălan kopt de bal weg. Klungelig pakt Sampetiku de bal. Sampetiku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - steagu rosu brasov 0:3

74e minuut.
Sampetiku rent richting de bal. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku onderschept slim de pass. Roman is nu in balbezit. Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Carter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huerta de bal. Huerta geeft een lange en hoge pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 69%, steagu rosu brasov 31%.
Melcii Neimblanziti - steagu rosu brasov 0:3