Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova christian team
Univ.1 Tactiek tactica
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 44.3
very good Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Tombo de bal. Young begaat een overtreding. Tombo raakt geblesseerd tijdens het duel. Stephenson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tombo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mareco is nu in balbezit. Mareco passt de bal zonder na te denken. Tombo rent richting de bal. Tombo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Tombo de bal onder controle te krijgen. Grigor speelt de bal door. Nuńez met een sublieme pass. Mareco heeft problemen om de bal te vangen. Mareco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Mandżejewski probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stephenson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tombo heeft problemen om de bal te vangen. Tombo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - christian team 1:0

42e minuut.
Daar is Nuńez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuńez kopt de bal weg. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - christian team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 44%, christian team 56%.
UniversitateaCraiova - christian team 2:0

47e minuut.
Stephenson geeft de bal voor. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch passt de bal zonder na te denken. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Krasnolud met een harde bal richting middenveld. Bloduch kopt de bal weg. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stephenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuńez geeft een lange en hoge pass. Mareco heeft problemen om de bal te vangen. Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - christian team 3:0

87e minuut.
Nazari verovert de bal door een tackle van achteren. Nazari geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigor met de inworp. Miś geeft de bal voor. Cieslarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 38%, christian team 62%.
UniversitateaCraiova - christian team 3:0