Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seth andyU
gipsi e nebun Tactiek 2
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
36.6 gemiddelde waardering 47.4
good Schieten excellent
average Passen good
weak Verdedigen solid


8e minuut.
Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar geeft een hoge lob. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea draait met de bal, schiet en ... Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - andyU 0:1

12e minuut.
Homoţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Homoţescu probeert naar een medespeler te passen. Barea is nu in balbezit. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu geeft de bal voor. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - andyU 0:2

20e minuut.
Geppert kopt de bal weg. Quiquinato is nu in balbezit. Quiquinato geeft een lange en hoge pass. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel geeft de bal voor. Minciună bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boldiş met de inworp. Ene probeert naar een medespeler te passen. Barea heeft problemen om de bal te vangen. Barea haalt uit met een fantastische trap. Minciună bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Barea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ene is nu in balbezit. Barea verovert de bal door een tackle van achteren. Barea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - andyU 0:3

44e minuut.
Jałyński onderschept slim de pass. Chery verovert de bal door een tackle van achteren. Chery geeft een lange en hoge pass. Barea rent richting de bal. Barea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seth 44%, andyU 56%.
seth - andyU 0:3

50e minuut.
Ege onderschept slim de pass. Ege geeft een lange en hoge pass. Barea rent richting de bal. Barea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wydro geeft de bal voor. Troester is nu in balbezit. Troester passt de bal met de wreef. Barea is nu in balbezit. Barea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - andyU 0:4

57e minuut.
Isar geeft een hoge lob. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Ene rent richting de bal. Jałyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jałyński haalt uit met een fantastische trap. Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Solomovici passt de bal met de wreef. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Inworp. Mocanu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Jałyński is nu in balbezit. Jałyński geeft een lange en hoge pass. Barea rent richting de bal. Barea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Dinu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Barea kopt de bal weg. Geppert is nu in balbezit. Geppert geeft de bal voor. Barea is nu in balbezit. Barea schiet op doel. Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - andyU 0:5

78e minuut.
Varga rent richting de bal. Varga passt de bal in één keer door. Boldiş heeft problemen om de bal te vangen. Jałyński rent richting de bal. Jałyński draait met de bal, schiet en ... Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chery probeert naar een medespeler te passen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jałyński geeft een lange en hoge pass. Minciună verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dinu is nu in balbezit. Dinu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigor komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bustei met een snelle inworp. Geppert rent richting de bal. Geppert probeert naar een medespeler te passen. Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seth 36%, andyU 64%.
seth - andyU 0:5