Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov FC Basilea
352 Tactiek 5-3-2 V2 mirror
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 47.9
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Rocha de bal onder controle te krijgen. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sampetiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Farjaszewski rent richting de bal. Francis onderschept slim de pass. Francis geeft een lange en hoge pass. Haxhia maakt een snoekduik en kopt de bal. Atanasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Piwownik geeft een hoge lob. Sampetiku kopt de bal weg. Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia onderschept slim de pass. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Piwownik speelt de bal door. Sampetiku rent richting de bal. Met opzet legt Farjaszewski zijn tegenspeler op de grond. Farjaszewski krijgt een gele kaart. Sampetiku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sampetiku zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haxhia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Craia passt de bal met de wreef. Daar is Haxhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barkó krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Schreiber is nu in balbezit. Lapai verovert de bal door een tackle van achteren. Lapai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sampetiku. Farjaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Badiale zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Haxhia passt de bal met de wreef. Francis geeft de bal voor. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel. Atanasi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 43%, FC Basilea 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steagu rosu brasov - FC Basilea 0:0

46e minuut.
Kulikowski komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Atanasi niet meer kan verder spelen. Benaset komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Francis speelt de bal door. Craia met een sublieme pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carter komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Doeltrap. Mourão komt het veld opgelopen. Huerta komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tammkivi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yepremyan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Badiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão speelt de bal door. Haxhia rent richting de bal. Haxhia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benaset probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC Basilea 1:0

66e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski passt de bal met de wreef. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 40%, FC Basilea 60%.
steagu rosu brasov - FC Basilea 1:0