Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melcii Neimblanziti CF Gloria Bistrita
Cronos C-MM Tactiek roxy
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Dürrenmatt probeert de bal met de borst te controleren. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki passt de bal in één keer door. Dragićević geeft een hoge lob. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - CF Gloria Bistrita 0:1

14e minuut.
Güneştepe speelt de bal door. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås passt de bal zonder na te denken. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bădălan rent richting de bal. Bădălan passt de bal zonder na te denken. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński onderschept slim de pass. Popieliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grasu kopt de bal weg. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt speelt de bal door. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Nae rent richting de bal. Nae probeert naar een medespeler te passen. Karpišek rent richting de bal. Karpišek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melcii Neimblanziti - CF Gloria Bistrita 1:1

42e minuut.
Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Froidevaux met een snelle inworp. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sassanguie kopt de bal weg. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe speelt de bal door. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 42%, CF Gloria Bistrita 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melcii Neimblanziti - CF Gloria Bistrita 1:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dürrenmatt speelt de bal door. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. Van Belle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Belle speelt de bal door. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karpišek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - CF Gloria Bistrita 2:1

51e minuut.
Klungelig pakt Popieliński de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frunză. Popieliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Machnicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villegas kopt de bal weg. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melcii Neimblanziti - CF Gloria Bistrita 2:2

54e minuut.
Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević haalt uit met een fantastische trap. Bădălan probeert de bal aan de voet te houden. Popieliński rent richting de bal. Popieliński haalt uit met een fantastische trap. Ciobănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Havriciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Havriciuc geeft een lange en hoge pass. Frunză probeert de bal aan de voet te houden. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński haalt uit met een fantastische trap. Ciobănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas onderschept slim de pass. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - CF Gloria Bistrita 2:3

62e minuut.
Bădălan is nu in balbezit. Laušević verovert de bal door een tackle van achteren. Laušević geeft de bal voor. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński schiet op doel. Ciobănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Yıkılmaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dürrenmatt met een snelle inworp. Petcu rent richting de bal. Petcu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Villegas passt de bal in één keer door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 47%, CF Gloria Bistrita 53%.
Melcii Neimblanziti - CF Gloria Bistrita 2:3