Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andyU christian team
2 Tactiek tactica
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Barea heeft problemen om de bal te vangen. Arthur geeft een hoge lob. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - christian team 0:1

16e minuut.
Łopaciuk is nu in balbezit. Gutmański verovert de bal door een tackle van achteren. Gutmański geeft een hoge lob. Quiquinato kopt de bal weg. Arthur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Arthur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barea rent richting de bal. Barea passt de bal in één keer door. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jałyński onderschept slim de pass. Jałyński geeft een lange en hoge pass. Barea rent richting de bal. Barea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andyU - christian team 1:1

43e minuut.
Barea met een sublieme pass. Nwawel heeft problemen om de bal te vangen. Grigor maakt een afschuwelijke overtreding. Grigor krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Barea kopt de bal weg. Klungelig pakt Jałyński de bal. Gambhir met een sublieme pass. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigor met de inworp. Miś is nu in balbezit. Miś geeft een lange en hoge pass. Gutmański heeft problemen om de bal te vangen. Miciri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 47%, christian team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andyU - christian team 1:1

46e minuut.
Grigor passt de bal met de wreef. Nwawel probeert de bal met de borst te controleren. Nwawel met een sublieme pass. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wydro met een sublieme pass. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński geeft een hoge lob. Nwawel rent richting de bal. Nwawel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - christian team 2:1

55e minuut.
Miś met een sublieme pass. Łopaciuk rent richting de bal. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambhir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambhir geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Krasnolud probeert naar een medespeler te passen. Migliari probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Quiquinato onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Barea rent richting de bal. Daar is Barea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ebel. Barea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jałyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wydro probeert naar een medespeler te passen. Ebel is nu in balbezit. Barea onderschept slim de pass. Barea haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - christian team 3:1

76e minuut.
Wydro passt de bal in één keer door. Jałyński rent richting de bal. Jałyński passt de bal in één keer door. Nwawel rent richting de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - christian team 4:1

80e minuut.
Jałyński rent richting de bal. Šípoš is nu in balbezit. Šípoš geeft de bal voor. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grigor onderschept slim de pass. Grigor passt de bal met de wreef. Young heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Young rent richting de bal. Łopaciuk rent richting de bal. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel. Miciri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - christian team 4:2

89e minuut.
Jałyński is nu in balbezit. Ebel is nu in balbezit. Met opzet legt Jałyński zijn tegenspeler op de grond. Jałyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 48%, christian team 52%.
andyU - christian team 4:2