Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
christian team andyU
tactica Tactiek 2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 47.6
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Samojeden rent richting de bal. Samojeden passt de bal in één keer door. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - andyU 0:1

3e minuut.
Young is nu in balbezit. Young geeft de bal voor. Gutmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Adán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Isar kopt de bal weg. Pezzotta probeert de bal aan de voet te houden. Nwawel rent richting de bal. Nwawel geeft een hoge lob. Jałyński rent richting de bal. Krasnolud bokst de bal weg. Barea is nu in balbezit. Barea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - andyU 0:2

7e minuut.
Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel is nu in balbezit. Barea is nu in balbezit. Nwawel is nu in balbezit. Nwawel draait met de bal, schiet en ... Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mandżejewski geeft een hoge lob. Isar is nu in balbezit. Isar met een sublieme pass. Barea rent richting de bal. Barea haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud bokst de bal weg.

10e minuut.
Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur passt de bal in één keer door. Miś probeert de bal aan de voet te houden. Isar geeft de bal voor. Jałyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krasnolud met een sublieme pass. Grigor kopt de bal weg. Daar is Isar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miś geeft de bal voor. Łopaciuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Quiquinato geeft een lange en hoge pass. Grigor is nu in balbezit. Grigor geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk springt en kopt de bal. Adán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - andyU 1:2

23e minuut.
Gutmański passt de bal zonder na te denken. Miś is nu in balbezit. Miś passt de bal met de wreef. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ege kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Samojeden de bal onder controle te krijgen. Miś met een sublieme pass. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
christian team - andyU 2:2

35e minuut.
Arthur onderschept slim de pass. Arthur speelt de bal door. Mandżejewski rent richting de bal. Wydro verovert de bal door een tackle van achteren. Wydro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Barea kopt de bal weg. Šípoš rent richting de bal. Jałyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jałyński haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - andyU 2:3

41e minuut.
Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Krasnolud met een harde bal richting middenveld. Grigor controleert de bal met de borst. Grigor geeft een hoge lob. Adán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Greblo geeft de bal voor. Nwawel speelt de bal door. Barea rent richting de bal. Barea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wydro is nu in balbezit. Wydro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Migliari de bal onder controle te krijgen. Barea is nu in balbezit. Barea schiet op doel. Krasnolud bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 56%, andyU 44%.
christian team - andyU 2:3

50e minuut.
Arthur is nu in balbezit. Arthur geeft een lange en hoge pass. Gutmański is nu in balbezit. Gutmański geeft een lange en hoge pass. Grigor kopt de bal weg. Adán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ege geeft de bal voor. Inworp. Pezzotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Migliari kan de bal niet met de borst controleren. Miś geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Wydro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wydro geeft een lange en hoge pass. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - andyU 2:4

65e minuut.
Bărzoi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Nwawel rent richting de bal. Ebel is nu in balbezit. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - andyU 2:5

70e minuut.
Šípoš probeert de bal aan de voet te houden. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar geeft een lange en hoge pass. Nwawel rent richting de bal. Nwawel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Ege de bal. Young rent richting de bal. Isar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isar krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Doeltrap. Mutu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Jałyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barea de bal. Šípoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šípoš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 46%, andyU 54%.
christian team - andyU 2:5