Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova seth
Univ.1 Tactiek gipsi e nebun
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 37.8
solid Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


12e minuut.
Bloduch kopt de bal weg. Tombo rent richting de bal. Boldiş rent richting de bal. Tombo onderschept slim de pass. Tombo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tombo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filip komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filip is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bloduch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - seth 1:0

45e minuut.
Solomovici met een sublieme pass. Klungelig pakt Varga de bal. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco onderschept slim de pass. Mareco haalt uit met een fantastische trap. Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 50%, seth 50%.
UniversitateaCraiova - seth 1:0

50e minuut.
Geppert geeft de bal voor. Bloduch kopt de bal weg. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - seth 2:0

57e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filip raakt geblesseerd tijdens het duel. Bloduch met een snel genomen vrije trap. Boldiş is nu in balbezit. Filip onderschept slim de pass. Filip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip speelt de bal door. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Minciună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip haalt uit met een fantastische trap. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - seth 3:0

72e minuut.
Piat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ene met een snelle inworp. Covei rent richting de bal. Covei geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bloduch speelt de bal door. Filip rent richting de bal. Ene begaat een overtreding. Ene krijgt een gele kaart. Filip wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 46%, seth 54%.
UniversitateaCraiova - seth 3:0