Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basilea UniversitateaCraiova
5-3-2 V2 mirror Tactiek Univ.1
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Nuńez met een sublieme pass. Schroyen met een sublieme pass. Bredun rent richting de bal. Lapai verovert de bal door een tackle van achteren. Lapai schiet op doel. Cieslarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piat kopt de bal weg. Daar is Nazari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai draait met de bal, schiet en ... Cieslarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - UniversitateaCraiova 1:0

35e minuut.
Malina verovert de bal door een tackle van achteren. Spitz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamidaoui met een snelle inworp. Malina geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bloduch is nu in balbezit. de Theux de Meylandt begaat een overtreding. Bloduch raakt geblesseerd tijdens het duel. Bloduch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mareco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barkó krijgt een gele kaart. Mareco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kizeridis neemt zijn aanloop. Benaset bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Basilea - UniversitateaCraiova 1:1

45e minuut.
Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulikowski komt het veld opgelopen. Jaromin komt bij de bal en schiet. Lapai maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieslarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 45%, UniversitateaCraiova 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Basilea - UniversitateaCraiova 1:1

65e minuut.
Schroyen rent richting de bal. Malina is nu in balbezit. Bredun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bredun krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kulikowski geeft een hoge lob. Daar is Schroyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schroyen raakt geblesseerd tijdens het duel. Malina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - UniversitateaCraiova 2:1

80e minuut.
Efraimov is nu in balbezit. Bloduch geeft een lange en hoge pass. Mareco kopt de bal weg. Kizeridis is nu in balbezit. Kizeridis haalt uit met een fantastische trap. Benaset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Karwat verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson is nu in balbezit. Met opzet legt Karwat zijn tegenspeler op de grond. Stephenson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stephenson kan niet meer verder spelen. Koltsis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 54%, UniversitateaCraiova 46%.
FC Basilea - UniversitateaCraiova 2:1