Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova FC Basilea
Univ.1 Tactiek 5-3-2 V2 mirror
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Nuńez geeft een hoge lob. Daar is Bisaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombo rent richting de bal. Mareco rent richting de bal. Mareco draait met de bal, schiet en ... Benaset bokst de bal weg.

15e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Tombo is nu in balbezit. Tombo draait met de bal, schiet en ... Benaset maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - FC Basilea 1:0

17e minuut.
Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco verovert de bal door een tackle van achteren. Mareco passt de bal met de wreef. Tombo is nu in balbezit. Tombo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tombo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stephenson neemt de hoekschop. Filip is nu in balbezit. Filip draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 47%, FC Basilea 53%.
UniversitateaCraiova - FC Basilea 1:0

48e minuut.
Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski probeert naar een medespeler te passen. Bloduch is nu in balbezit. Arzumanyan onderschept slim de pass. Arzumanyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cieslarczyk met een harde bal richting middenveld. Bloduch kopt de bal weg. Daar is Barkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - FC Basilea 2:0

50e minuut.
Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. Kulikowski is nu in balbezit. Filip schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filip krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Filip is nu in balbezit. Baran onderschept slim de pass. Filip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filip krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Inworp. Stephenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuńez geeft een hoge lob. Mareco springt en kopt de bal. Benaset probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - FC Basilea 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 47%, FC Basilea 53%.
UniversitateaCraiova - FC Basilea 3:0