Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melcii Neimblanziti andyU
Cronos C-MM Tactiek 3
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Inworp. Dinu met een snelle inworp. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel geeft de bal voor. Ciobănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Fagerås geeft de bal voor. Gutmański heeft problemen om de bal te vangen. Karpišek met een sublieme pass. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - andyU 1:0

14e minuut.
Dinu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinu passt de bal met de wreef. Barea heeft problemen om de bal te vangen. Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński draait met de bal, schiet en ... Ciobănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melcii Neimblanziti - andyU 1:1

19e minuut.
Bădălan geeft de bal voor. Fagerås kopt de bal weg. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek schiet op doel. Miciri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - andyU 2:1

29e minuut.
Klungelig pakt Dürrenmatt de bal. Dürrenmatt passt de bal in één keer door. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel. Miciri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - andyU 3:1

42e minuut.
Güneştepe geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Isar de bal onder controle te krijgen. Dürrenmatt probeert naar een medespeler te passen. Karpišek rent richting de bal. Karpišek draait met de bal, schiet en ... Miciri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Frunză kopt de bal weg. Mocanu probeert de bal met de borst te controleren. Güneştepe speelt de bal door. Fagerås rent richting de bal. Fagerås geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nwawel geeft een hoge lob. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Barea is nu in balbezit. Barea draait met de bal, schiet en ... Ciobănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - andyU 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 37%, andyU 63%.
Melcii Neimblanziti - andyU 3:2

48e minuut.
Nae met een sublieme pass. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt passt de bal zonder na te denken. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek draait met de bal, schiet en ... Miciri bokst de bal weg.

52e minuut.
Güneştepe passt de bal in één keer door. Isar geeft een lange en hoge pass. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwawel onderschept slim de pass. Nwawel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Barea rent richting de bal. Bădălan verovert de bal door een tackle van achteren. Jałyński rent richting de bal. Jałyński haalt uit met een fantastische trap. Bădălan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciobănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melcii Neimblanziti - andyU 3:3

60e minuut.
Dürrenmatt verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrenmatt met een sublieme pass. Karpišek rent richting de bal. Karpišek draait met de bal, schiet en ... Miciri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - andyU 4:3

61e minuut.
Karpišek rent richting de bal. Nae is nu in balbezit. Quiquinato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nae is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nae neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Güneştepe kopt de bal weg. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt passt de bal met de wreef. Nae rent richting de bal. Nae geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fagerås passt de bal met de wreef. Dürrenmatt met een sublieme pass. Nae is nu in balbezit. Nae schiet op doel. Miciri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - andyU 5:3

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mocanu met een snelle inworp. Gîrbaciu rent richting de bal. Nwawel verovert de bal door een tackle van achteren. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. Ciobănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isar. Fagerås is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güneştepe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Quiquinato controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mocanu rent richting de bal. Mocanu geeft de bal voor. Barea rent richting de bal. Barea draait met de bal, schiet en ... Ciobănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - andyU 5:4

74e minuut.
Troester komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dinu passt de bal in één keer door. Wydro rent richting de bal. Petcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wydro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wydro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Petcu kopt de bal weg. Mocanu verovert de bal door een tackle van achteren. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quiquinato de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - andyU 6:4

87e minuut.
Jałyński passt de bal met de wreef. Bădălan rent richting de bal. Barea onderschept slim de pass. Barea draait met de bal, schiet en ... Ciobănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Dürrenmatt is nu in balbezit. Wydro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wydro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 48%, andyU 52%.
Melcii Neimblanziti - andyU 6:4