Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andyU Melcii Neimblanziti
3 Tactiek Cronos C-MM
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 47
average Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Grigor geeft een hoge lob. Fagerås is nu in balbezit. Fagerås passt de bal met de wreef. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Melcii Neimblanziti 0:1

5e minuut.
Miciri met een sublieme pass. Petcu kopt de bal weg. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt speelt de bal door. Karpišek met een sublieme pass. Paal!

15e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal met de wreef. Fagerås probeert naar een medespeler te passen. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrenmatt passt de bal in één keer door. Fagerås geeft een lange en hoge pass. Nae springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dürrenmatt kopt de bal weg. Nae is nu in balbezit. Nae speelt de bal door. Karpišek rent richting de bal. Karpišek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt geeft de bal voor. Nae is nu in balbezit. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Melcii Neimblanziti 0:2

22e minuut.
Dürrenmatt verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrenmatt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fagerås de bal. Fagerås geeft de bal voor. Nae krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Melcii Neimblanziti 0:3

22e minuut.
Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nae zijn tegenspeler op de grond. Nae krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Wydro rent richting de bal. Wydro passt de bal in één keer door. Daar is Frunză, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe onderschept slim de pass. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås geeft de bal voor. Nae krijgt zijn hoofd ertegen. Miciri bokst de bal weg. Karpišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpišek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Melcii Neimblanziti 0:4

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dürrenmatt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Güneştepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nae rent richting de bal. Nae geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Melcii Neimblanziti 0:5

34e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe geeft de bal voor. Nae rent richting de bal. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Melcii Neimblanziti 0:6

36e minuut.
Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap. Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Fagerås rent richting de bal. Fagerås passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Güneştepe kopt de bal weg. Daar is Karpišek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpišek speelt de bal door. Nae rent richting de bal. Nae draait met de bal, schiet en ... Miciri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro probeert naar een medespeler te passen. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 76%, Melcii Neimblanziti 24%.
andyU - Melcii Neimblanziti 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Scalat de bal. Dürrenmatt rent richting de bal. Scalat begaat een overtreding. Scalat krijgt een gele kaart. Dürrenmatt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cetină komt het veld opgelopen. Petcu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karpišek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cetină met een snelle inworp. Danciu rent richting de bal. Danciu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bădălan geeft een lange en hoge pass. Fagerås rent richting de bal. Fagerås passt de bal in één keer door. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel. Miciri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buleatã komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fagerås zal de hoekschop nemen. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mutu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Melcii Neimblanziti 0:7

75e minuut.
Inworp. Crăciunescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Paraschivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpišek is nu in balbezit. Mutu rent richting de bal. Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - Melcii Neimblanziti 0:8

84e minuut.
Klungelig pakt Buleatã de bal. Gîrbaciu rent richting de bal. Buleatã onderschept slim de pass. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cetină kopt de bal weg. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dürrenmatt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karpišek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 64%, Melcii Neimblanziti 36%.
andyU - Melcii Neimblanziti 0:8