Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
christian team CF Gloria Bistrita
tactica Tactiek roxy
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 49.2
adequate Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz geeft een hoge lob. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński draait met de bal, schiet en ... Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - CF Gloria Bistrita 0:1

17e minuut.
Popieliński onderschept slim de pass. Laušević is nu in balbezit. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - CF Gloria Bistrita 0:2

30e minuut.
Miś rent richting de bal. Miś passt de bal in één keer door. Pezzotta heeft problemen om de bal te vangen. Pezzotta geeft een hoge lob. Young maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Froidevaux probeert naar een medespeler te passen. Laušević rent richting de bal. Laušević passt de bal met de wreef. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pezzotta met de inworp. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski geeft een lange en hoge pass. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Piekarski heeft problemen om de bal te vangen. Pezzotta speelt de bal door. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel. Van Belle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - CF Gloria Bistrita 1:2

43e minuut.
Krasnolud probeert naar een medespeler te passen. Miś kopt de bal weg. Yıkılmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 47%, CF Gloria Bistrita 53%.
christian team - CF Gloria Bistrita 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Sassanguie de bal. Young is nu in balbezit. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Van Belle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
christian team - CF Gloria Bistrita 2:2

53e minuut.
Grigor passt de bal zonder na te denken. Arthur speelt de bal door. Young heeft problemen om de bal te vangen. Miś is nu in balbezit. Miś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sassanguie rent richting de bal. Sassanguie geeft de bal voor. Laušević kopt de bal weg. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu geeft een hoge lob. Laušević kopt de bal weg. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Dragićević geeft een lange en hoge pass. Mandżejewski kan de bal niet met de borst controleren. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Laušević geeft een lange en hoge pass. Mandżejewski heeft problemen om de bal te vangen. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - CF Gloria Bistrita 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 44%, CF Gloria Bistrita 56%.
christian team - CF Gloria Bistrita 2:3