Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Gloria Bistrita christian team
roxy Tactiek tactica
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 44.6
solid Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen average


3e minuut.
Yıkılmaz probeert naar een medespeler te passen. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Šípoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal in één keer door. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Pezzotta met een snelle inworp. Havriciuc rent richting de bal. Migliari geeft de bal voor. Łopaciuk is nu in balbezit. Van Belle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Belle speelt de bal door. Laušević kopt de bal weg. Villegas geeft een hoge lob. Popieliński rent richting de bal. Popieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - christian team 1:0

24e minuut.
Dragićević is nu in balbezit. Dragićević geeft de bal voor. Mandżejewski probeert de bal met de borst te controleren. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Villegas kopt de bal weg. Daar is Laušević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Migliari met een sublieme pass. Froidevaux speelt de bal door. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević rent richting de bal. Laušević draait met de bal, schiet en ... Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Šípoš kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met de inworp. Laušević is nu in balbezit. Laušević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Laušević is nu in balbezit. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević rent richting de bal. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński draait met de bal, schiet en ... Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 50%, christian team 50%.
CF Gloria Bistrita - christian team 1:0

47e minuut.
Yıkılmaz met een sublieme pass. Froidevaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Froidevaux speelt de bal door. Klungelig pakt Laušević de bal. Laušević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Miś met een sublieme pass. Migliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliari passt de bal zonder na te denken. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Van Belle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Daar is Dragićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migliari speelt de bal door. Grigor speelt de bal door. Young heeft problemen om de bal te vangen. Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ivănescu passt de bal in één keer door. Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc geeft een hoge lob. Popieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Popieliński schiet op doel. Krasnolud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Froidevaux zal de hoekschop nemen. Villegas is nu in balbezit. Villegas passt de bal met de wreef. Laušević heeft problemen om de bal te vangen. Laušević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Froidevaux passt de bal in één keer door. Laušević is nu in balbezit. Laušević passt de bal zonder na te denken. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu geeft een lange en hoge pass. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Young onderschept slim de pass. Young schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 43%, christian team 57%.
CF Gloria Bistrita - christian team 1:0