Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.40 [del]
  • Stadion: seth Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18004
seth steagu rosu brasov
gipsi e nebun Tactiek 352
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.3 gemiddelde waardering 57.6
goed Schieten uitstekend
zwak Passen uitmuntend
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Craia geeft een lange en hoge pass. Bustei probeert de bal met de borst te controleren. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - steagu rosu brasov 0:1

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Geppert de bal onder controle te krijgen. Francis kopt de bal weg. Chery probeert de bal met de borst te controleren. Sampetiku onderschept slim de pass. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Piwownik geeft een hoge lob. Craia kopt de bal weg. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - steagu rosu brasov 0:2

22e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Craia onderschept slim de pass. Ene begaat een overtreding. Ene krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia geeft de bal voor. Sampetiku heeft problemen om de bal te vangen. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Minciună bokst de bal weg.

29e minuut.
Solomovici rent richting de bal. Schreiber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solomovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Homoţescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solomovici springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bruzzo met een harde bal richting middenveld. Haxhia kopt de bal weg. Sampetiku kan de bal niet met de borst controleren. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doria met een sublieme pass. Ene heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia schiet op doel. Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Craia speelt de bal door. Klungelig pakt Haxhia de bal. Ene rent richting de bal. Haxhia onderschept slim de pass. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seth 75%, steagu rosu brasov 25%.
seth - steagu rosu brasov 0:2

46e minuut.
Piwownik met de inworp. Sampetiku heeft problemen om de bal te vangen. Sampetiku passt de bal met de wreef. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Piwownik rent richting de bal. Piwownik geeft een lange en hoge pass. Boldiş kopt de bal weg. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Haxhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis passt de bal in één keer door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - steagu rosu brasov 0:3

56e minuut.
Huerta komt het veld opgelopen. Carter komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mourão komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doria passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Haxhia de bal. Covei rent richting de bal. Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mourão is nu in balbezit. Mourão speelt de bal door. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter geeft de bal voor. Sampetiku maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Haxhia begaat een overtreding. Boldiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ene zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal met de wreef. Solomovici is nu in balbezit. Solomovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Haxhia is nu in balbezit. Ene rent richting de bal. Haxhia onderschept slim de pass. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Geppert probeert naar een medespeler te passen. Homoţescu rent richting de bal. Homoţescu passt de bal met de wreef. Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seth 60%, steagu rosu brasov 40%.
seth - steagu rosu brasov 0:3