Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov seth
352 Tactiek gipsi e nebun
59% Balbezit 41%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 37.6
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Doria geeft de bal voor. Minciună speelt de bal door. Doria kopt de bal weg. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ... Minciună bokst de bal weg.

7e minuut.
Sampetiku is nu in balbezit. Chery met een sublieme pass. Daar is Sampetiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - seth 1:0

15e minuut.
Schreiber rent richting de bal. Schreiber geeft een hoge lob. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Haxhia probeert de bal met de borst te controleren. Haxhia passt de bal in één keer door. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een lange en hoge pass. Sampetiku krijgt zijn hoofd ertegen. Minciună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Nazarszuk is nu in balbezit. Nazarszuk geeft een lange en hoge pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - seth 2:0

21e minuut.
Prunariu is nu in balbezit. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu maakt een afschuwelijke overtreding. Prunariu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bustei speelt de bal door. Francis is nu in balbezit. Francis passt de bal in één keer door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

24e minuut.
Sampetiku onderschept slim de pass. Sampetiku passt de bal met de wreef. Ene rent richting de bal. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter speelt de bal door. Doria geeft de bal voor. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Frakiewicz rent richting de bal. Covei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frakiewicz. Covei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Covei met een snel genomen vrije trap. Bruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rocha speelt de bal door. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craia speelt de bal door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia schiet op doel. Minciună probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Carter met een sublieme pass. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covei krijgt een gele kaart. Craia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doria met een snel genomen vrije trap. Carter kopt de bal weg. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Minciună verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 34%, seth 66%.
steagu rosu brasov - seth 2:0

47e minuut.
Rocha passt de bal in één keer door. Daar is Carter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carter met een sublieme pass. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Huerta komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mourão komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Frakiewicz met een sublieme pass. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een lange en hoge pass. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Minciună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Schreiber rent richting de bal. Schreiber geeft een lange en hoge pass. Francis is nu in balbezit. Francis draait met de bal, schiet en ... Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Boldiş geeft een lange en hoge pass. Craia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haxhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia schiet op doel. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - seth 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 56%, seth 44%.
steagu rosu brasov - seth 3:0