Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andyU FC Basilea
3 Tactiek 5-3-2 V2 mirror
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Gutmański probeert de bal met de borst te controleren. Kermo probeert naar een medespeler te passen. Lapai is nu in balbezit. Lapai haalt uit met een fantastische trap. Samojeden probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Malina passt de bal zonder na te denken. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen geeft een lange en hoge pass. Lapai is nu in balbezit. Lapai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kermo heeft problemen om de bal te vangen. Kermo met een sublieme pass. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai schiet op doel. Miciri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - FC Basilea 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Schroyen de bal. Schroyen speelt de bal door. Lapai is nu in balbezit. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kermo passt de bal zonder na te denken. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Lapai rent richting de bal. Lapai draait met de bal, schiet en ... Miciri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - FC Basilea 0:2

27e minuut.
Farjaszewski rent richting de bal. Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Kermo probeert naar een medespeler te passen. Lapai is nu in balbezit. Lapai draait met de bal, schiet en ... Miciri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - FC Basilea 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 59%, FC Basilea 41%.
andyU - FC Basilea 0:3

62e minuut.
Isar rent richting de bal. Isar geeft een hoge lob. Barea rent richting de bal. Barea schiet op doel. Atanasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - FC Basilea 1:3

63e minuut.
Barea met een sublieme pass. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen passt de bal zonder na te denken. Lapai is nu in balbezit. Lapai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - FC Basilea 1:4

68e minuut.
Barea passt de bal in één keer door. Dinu is nu in balbezit. Dinu passt de bal zonder na te denken. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Quiquinato met een snelle inworp. Jałyński rent richting de bal. Jałyński probeert naar een medespeler te passen. Barea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - FC Basilea 2:4

74e minuut.
Jaromin geeft een lange en hoge pass. Ege kopt de bal weg. Daar is Isar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina haalt uit met een fantastische trap. Miciri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - FC Basilea 2:5

74e minuut.
Floruţ komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nwawel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepremyan is nu in balbezit. Yepremyan geeft een hoge lob. Nwawel rent richting de bal. Nwawel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Schroyen passt de bal met de wreef. Kermo rent richting de bal. Kermo met een sublieme pass. Lapai is nu in balbezit. Lapai draait met de bal, schiet en ... Miciri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quiquinato heeft problemen om de bal te vangen. Schroyen is nu in balbezit. Schroyen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andyU - FC Basilea 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andyU 54%, FC Basilea 46%.
andyU - FC Basilea 2:6