Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basilea andyU
5-3-2 V2 mirror Tactiek 3
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.6 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


23e minuut.
Atanasi speelt de bal door. Malina is nu in balbezit. Dinu maakt een afschuwelijke overtreding. Dinu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kermo met de inworp. Malina is nu in balbezit. Malina passt de bal zonder na te denken. Lapai rent richting de bal. Lapai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Atanasi probeert naar een medespeler te passen. Schroyen kopt de bal weg. Quiquinato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lapai is nu in balbezit. Lapai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Adán trapt de bal weg. Schroyen kopt de bal weg. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - andyU 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 36%, andyU 64%.
FC Basilea - andyU 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schroyen met een snelle inworp. Jaromin rent richting de bal. Jaromin geeft een hoge lob. Lapai krijgt zijn hoofd ertegen. Adán bokst de bal weg.

57e minuut.
Jaromin verovert de bal door een tackle van achteren. Jaromin geeft een hoge lob. Schroyen met een sublieme pass. Lapai is nu in balbezit. Lapai haalt uit met een fantastische trap. Adán bokst de bal weg.

59e minuut.
Kermo geeft een hoge lob. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutmański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lapai raakt geblesseerd tijdens het duel. Lapai neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Adán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Malina met een sublieme pass. Kermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermo passt de bal zonder na te denken. Lapai is nu in balbezit. Lapai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Malina rent richting de bal. Greblo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lapai neemt de penalty, wat een uithaal! Adán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - andyU 2:0

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Troester komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jałyński kopt de bal weg. Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu passt de bal in één keer door. Troester rent richting de bal. Troester geeft een lange en hoge pass. Atanasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Barea rent richting de bal. Badiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński onderschept slim de pass. Jałyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - andyU 2:1

86e minuut.
Quiquinato is nu in balbezit. Quiquinato geeft een lange en hoge pass. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt geeft een hoge lob. Lapai springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 39%, andyU 61%.
FC Basilea - andyU 2:1