Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova Melcii Neimblanziti
Univ.1 Tactiek Cronos C-MM
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 35.3
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


13e minuut.
Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan begaat een overtreding. Efraimov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Efraimov met een snel genomen vrije trap. Tombo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ovedenie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mestre passt de bal zonder na te denken. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol geeft een hoge lob. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Melcii Neimblanziti 0:1

31e minuut.
Grasu rent richting de bal. Tombo onderschept slim de pass. Tombo passt de bal in één keer door. Mareco is nu in balbezit. Mareco schiet op doel. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Mestre kopt de bal weg. Bădălan heeft problemen om de bal te vangen. Mareco rent richting de bal. Mareco draait met de bal, schiet en ... Ovedenie bokst de bal weg. Daar is Bădălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareco is nu in balbezit. Mareco draait met de bal, schiet en ... Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Grasu de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UniversitateaCraiova - Melcii Neimblanziti 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koltsis met een snelle inworp. Nuńez rent richting de bal. Nuńez geeft een lange en hoge pass. Tombo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 36%, Melcii Neimblanziti 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - Melcii Neimblanziti 1:1

47e minuut.
Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestre onderschept slim de pass. Mestre probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nuńez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuńez passt de bal zonder na te denken. Bloduch probeert naar een medespeler te passen. Efraimov rent richting de bal. Efraimov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cieslarczyk speelt de bal door. Nazari kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Koltsis de bal onder controle te krijgen. Parască rent richting de bal. Parască schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Parască is nu in balbezit. Nuńez onderschept slim de pass. Nuńez geeft een lange en hoge pass. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 32%, Melcii Neimblanziti 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - Melcii Neimblanziti 1:1