Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melcii Neimblanziti UniversitateaCraiova
Cronos C-MM Tactiek Univ.1
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 44.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


20e minuut.
Bădălan geeft de bal voor. Dürrenmatt kopt de bal weg. Daar is Frunză, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Güneştepe passt de bal in één keer door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu geeft een hoge lob. Karpišek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bloduch met de inworp. Nuńez speelt de bal door. Mareco rent richting de bal. Mareco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melcii Neimblanziti - UniversitateaCraiova 0:1

33e minuut.
Dürrenmatt passt de bal met de wreef. Petcu geeft een hoge lob. Karpišek rent richting de bal. Karpišek draait met de bal, schiet en ... Cieslarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melcii Neimblanziti - UniversitateaCraiova 1:1

41e minuut.
Petcu passt de bal in één keer door. Dürrenmatt probeert naar een medespeler te passen. Nazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Nae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 40%, UniversitateaCraiova 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melcii Neimblanziti - UniversitateaCraiova 1:1

58e minuut.
Fagerås speelt de bal door. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spitz de bal onder controle te krijgen. Cieslarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Grasu rent richting de bal. Tombo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petcu. Petcu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Klungelig pakt Frunză de bal. Tombo rent richting de bal. Petcu rent richting de bal. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Piat speelt de bal door. Bloduch rent richting de bal. Bloduch passt de bal zonder na te denken. Filip is nu in balbezit. Filip haalt uit met een fantastische trap. Ciobănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Inworp. Stephenson met de inworp. Klungelig pakt Nuńez de bal. Nuńez geeft een hoge lob. Mareco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melcii Neimblanziti 45%, UniversitateaCraiova 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melcii Neimblanziti - UniversitateaCraiova 1:1