Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov christian team
352 Tactiek tactica
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 43.2
uitstekend Schieten redelijk
formidabel Passen goed
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Doria de bal. Doria met een sublieme pass. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia schiet op doel. Krasnolud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Krasnolud trapt de bal weg van het doel. Rocha kopt de bal weg. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Young probeert de bal aan de voet te houden. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... Schreiber probeert de bal aan de voet te houden. Bruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Frakiewicz rent richting de bal. Doria met een sublieme pass. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Krasnolud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - christian team 1:0

28e minuut.
Migliari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gambhir komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Mandżejewski geeft de bal voor. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha passt de bal met de wreef. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Piwownik is nu in balbezit. Piwownik passt de bal met de wreef. Haxhia is nu in balbezit. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - christian team 2:0

38e minuut.
Piwownik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huerta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 37%, christian team 63%.
steagu rosu brasov - christian team 2:0

46e minuut.
Doria passt de bal zonder na te denken. Francis speelt de bal door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - christian team 3:0

48e minuut.
Haxhia rent richting de bal. Francis rent richting de bal. Haxhia is nu in balbezit. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Mourão komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mandżejewski controleert de bal met de borst. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Craia passt de bal met de wreef. Mandżejewski heeft problemen om de bal te vangen. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - christian team 4:0

62e minuut.
Huerta geeft een hoge lob. Haxhia probeert de bal met de borst te controleren. Šípoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia onderschept slim de pass. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Huerta rent richting de bal. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku schiet op doel. Krasnolud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mourão probeert naar een medespeler te passen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia passt de bal met de wreef. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Carter geeft een hoge lob. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een hoge lob. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Krasnolud bokst de bal weg.

74e minuut.
Mandżejewski geeft een lange en hoge pass. Doria kopt de bal weg. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een hoge lob. Sampetiku springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mourão controleert de bal met de borst. Arthur verovert de bal door een tackle van achteren. Arthur passt de bal zonder na te denken. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Sampetiku de bal. Arthur met een sublieme pass. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 36%, christian team 64%.
steagu rosu brasov - christian team 4:0