Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
christian team steagu rosu brasov
tactica Tactiek 352
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.8 gemiddelde waardering 57.4
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Arthur met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal met de wreef. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - steagu rosu brasov 0:1

5e minuut.
Frakiewicz geeft een hoge lob. Carter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigor. Grigor krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Grigor met de inworp. Arthur is nu in balbezit. Arthur passt de bal met de wreef. Young is nu in balbezit. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
christian team - steagu rosu brasov 1:1

13e minuut.
Doria is nu in balbezit. Doria geeft een lange en hoge pass. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Haxhia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ebel de bal onder controle te krijgen. Craia is nu in balbezit. Craia geeft de bal voor. Sampetiku maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - steagu rosu brasov 1:2

25e minuut.
Gambhir is nu in balbezit. Francis onderschept slim de pass. Francis probeert naar een medespeler te passen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Rocha met een sublieme pass. Francis is nu in balbezit. Francis passt de bal zonder na te denken. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Nazarszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Grigor heeft problemen om de bal te vangen. Carter probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel. Krasnolud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 65%, steagu rosu brasov 35%.
christian team - steagu rosu brasov 1:2

48e minuut.
Ebel geeft de bal voor. Frakiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Miś speelt de bal door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis passt de bal met de wreef. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia draait met de bal, schiet en ... Krasnolud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
christian team - steagu rosu brasov 1:3

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huerta komt het veld opgelopen. Pezzotta met een snelle inworp. Gambhir is nu in balbezit. Gambhir geeft een lange en hoge pass. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter geeft een lange en hoge pass. Ebel heeft problemen om de bal te vangen. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Young is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mourão komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pezzotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gambhir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Francis kan de bal niet met de borst controleren. Arthur is nu in balbezit. Francis onderschept slim de pass. Francis geeft een hoge lob. Haxhia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Nazarszuk heeft problemen om de bal te vangen. Young rent richting de bal. Young passt de bal zonder na te denken. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk schiet op doel. Bruzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Frakiewicz kopt de bal weg. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia passt de bal zonder na te denken. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. Krasnolud bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: christian team 48%, steagu rosu brasov 52%.
christian team - steagu rosu brasov 1:3