Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. steaua otp S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
UPS Tactiek 4-3-3 JUNIORS
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.1 gemiddelde waardering 62.1
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Tomoşoiu rent richting de bal. Grosso verovert de bal door een tackle van achteren. Grosso met een sublieme pass. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Montalbano bokst de bal weg.

3e minuut.
Tavelli onderschept slim de pass. Tavelli passt de bal met de wreef. Kocatepe speelt de bal door. Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Montalbano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Binder is nu in balbezit. Ferraro verovert de bal door een tackle van achteren. Berta met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu rent richting de bal. Fariñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

6e minuut.
Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański passt de bal in één keer door. Ferraro is nu in balbezit. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Montalbano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

8e minuut.
Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Fariñas rent richting de bal. Fariñas schiet op doel. Montalbano bokst de bal weg.

10e minuut.
Orellana geeft een hoge lob. Ferraro rent richting de bal. Ferraro geeft een hoge lob. Fariñas krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Tavelli de bal. Montalbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Fariñas passt de bal zonder na te denken. Grosso rent richting de bal. Grosso passt de bal met de wreef. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Montalbano bokst de bal weg.

18e minuut.
Grosso speelt de bal door. Ivancioiu is nu in balbezit. Berta begaat een overtreding. Ivancioiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocatepe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cervinski speelt de bal door. Fariñas rent richting de bal. Fariñas passt de bal met de wreef. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

26e minuut.
Binder verovert de bal door een tackle van achteren. Kocatepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kocatepe passt de bal in één keer door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Montalbano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Moore passt de bal zonder na te denken. Fariñas rent richting de bal. Fariñas passt de bal in één keer door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Montalbano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Grosso rent richting de bal. Grosso geeft een hoge lob. Berta is nu in balbezit. Ferraro onderschept slim de pass. Ferraro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ferraro stond buitenspel. Berta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cervinski geeft de bal voor. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Poniedziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Poniedziałek probeert naar een medespeler te passen. Moore met een sublieme pass. Fariñas is nu in balbezit. Fariñas draait met de bal, schiet en ... Montalbano bokst de bal weg.

43e minuut.
Ferraro passt de bal in één keer door. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Binder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivancioiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivancioiu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Montalbano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. steaua otp 80%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 20%.
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

51e minuut.
Moore geeft de bal voor. Ferraro is nu in balbezit. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:4

53e minuut.
Tavelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tavelli geeft de bal voor. Poniedziałek kopt de bal weg. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso geeft de bal voor. Montalbano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:5

60e minuut.
Kocatepe passt de bal in één keer door. Tavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Montalbano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:6

63e minuut.
Poniedziałek geeft de bal voor. Ivancioiu kopt de bal weg. Ferraro rent richting de bal. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana geeft een lange en hoge pass. Binder kopt de bal weg. Fariñas is nu in balbezit. Fariñas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grosso passt de bal in één keer door. Fariñas rent richting de bal. Fariñas passt de bal met de wreef. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Berta de bal. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:7

78e minuut.
Grethe is nu in balbezit. Kocatepe verovert de bal door een tackle van achteren. Kocatepe geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Poniedziałek kopt de bal weg. Grosso met een sublieme pass. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Montalbano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:8

81e minuut.
Grethe onderschept slim de pass. Kocatepe onderschept slim de pass. Kocatepe passt de bal met de wreef. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Moore onderschept slim de pass. Moore probeert naar een medespeler te passen. Fariñas is nu in balbezit. Fariñas schiet op doel. Montalbano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:9

90e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Grosso passt de bal in één keer door. Ferraro rent richting de bal. Ferraro haalt uit met een fantastische trap. Montalbano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. steaua otp 74%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 26%.
f.c. steaua otp - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:10