Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prabusirea Lapus fc bihor dru
433 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 17.4
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Skrobosz is nu in balbezit. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz onderschept slim de pass. Delporte rent richting de bal. Delporte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 1:0

7e minuut.
Bruun met een sublieme pass. Joclécio bereikt de bal nog maar net als eerste. Joclécio met een sublieme pass. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Tărşolea de bal. Sârbu rent richting de bal. Sârbu passt de bal zonder na te denken. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Masajada probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz met een sublieme pass. Delporte is nu in balbezit. Delporte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 3:0

14e minuut.
Pleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleša speelt de bal door. Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 4:0

16e minuut.
Masajada kopt de bal weg. Delporte rent richting de bal. Delporte passt de bal zonder na te denken. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Delporte speelt de bal door. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz onderschept slim de pass. Skrobosz schiet op doel. Chiran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 5:0

19e minuut.
Skrobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobosz met een sublieme pass. Delporte heeft problemen om de bal te vangen. Delporte haalt uit met een fantastische trap. Daar is Chiţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 6:0

23e minuut.
Klungelig pakt Skrobosz de bal. Delporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. Chiran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 7:0

25e minuut.
Delporte rent richting de bal. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Delporte rent richting de bal. Delporte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 8:0

26e minuut.
Capota rent richting de bal. Tingwei onderschept slim de pass. Tingwei passt de bal zonder na te denken. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz schiet op doel. Chiran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Cacoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tingwei met een sublieme pass. Bruun probeert naar een medespeler te passen. Pleša is nu in balbezit. Pleša geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chiţulescu met een harde bal richting middenveld. Tingwei kopt de bal weg. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Cacoveanu de bal onder controle te krijgen. Joclécio is nu in balbezit. Joclécio passt de bal in één keer door. Daar is Skrobosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 9:0

35e minuut.
Sârbu passt de bal met de wreef. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei geeft een lange en hoge pass. Pleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 10:0

39e minuut.
Bradu probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Delporte is nu in balbezit. Delporte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Perunka rent richting de bal. Perunka geeft de bal voor. Tingwei rent richting de bal. Tingwei passt de bal met de wreef. Joclécio geeft een hoge lob. Chiran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Tingwei passt de bal met de wreef. Şoimaru heeft problemen om de bal te vangen. Pleša probeert naar een medespeler te passen. Delporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delporte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 16%, fc bihor dru 84%.
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 10:0

46e minuut.
Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delporte onderschept slim de pass. Delporte passt de bal in één keer door. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 11:0

48e minuut.
Inworp. Masajada met de inworp. Tingwei is nu in balbezit. Tingwei geeft een hoge lob. Delporte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 12:0

50e minuut.
Daar is Bruun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruun geeft een lange en hoge pass. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. Chiţulescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 13:0

55e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu geeft een hoge lob. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bruun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şoimaru de bal. Bruun speelt de bal door. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 14:0

58e minuut.
Bradu rent richting de bal. Joclécio verovert de bal door een tackle van achteren. Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Masajada speelt de bal door. Delporte is nu in balbezit. Delporte passt de bal in één keer door. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tingwei speelt de bal door. Bruun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruun passt de bal zonder na te denken. Delporte is nu in balbezit. Delporte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 15:0

66e minuut.
Sârbu met een sublieme pass. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Skrobosz onderschept slim de pass. Skrobosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bruun rent richting de bal. Bruun passt de bal zonder na te denken. Daar is Delporte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz draait met de bal, schiet en ... Chiran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Condruţ kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tingwei met een snelle inworp. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleša geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tingwei met de inworp. Daar is Skrobosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacoveanu rent richting de bal. Skrobosz onderschept slim de pass. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Delporte is nu in balbezit. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz draait met de bal, schiet en ... Chiţulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 16:0

75e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cacoveanu de bal. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 17:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masajada met een snelle inworp. Tingwei speelt de bal door. Masajada is nu in balbezit. Masajada geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Delporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delporte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 18:0

81e minuut.
Masajada passt de bal in één keer door. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingwei maakt een afschuwelijke overtreding. Tingwei krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz geeft een hoge lob. Pleša rent richting de bal. Pleša haalt uit met een fantastische trap. Chiran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 19:0

87e minuut.
Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. Chiran probeert wanhopig de bal te grijpen. Condruţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delporte is nu in balbezit. Delporte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tingwei probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz passt de bal in één keer door. Delporte is nu in balbezit. Delporte haalt uit met een fantastische trap. Chiran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 20:0

90e minuut.
Tingwei met een snelle inworp. Skrobosz is nu in balbezit. Capota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Capota krijgt een gele kaart. Skrobosz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Skrobosz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chiran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 19%, fc bihor dru 81%.
Prabusirea Lapus - fc bihor dru 20:0