Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMPIONUL COVEL FC
ufs jr. Tactiek 2C
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Vecchia speelt de bal door. Chiriac is nu in balbezit. Łabędzki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiriac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

5e minuut.
Vecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac rent richting de bal. Muscă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiriac roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chiriac kan niet meer verder spelen. MacRobbie komt het veld opgelopen. White met een snel genomen vrije trap. Daar is Nieves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss is nu in balbezit. Reiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 1:0

6e minuut.
Barbora bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu onderschept slim de pass. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft een lange en hoge pass. Reiss krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 2:0

12e minuut.
Udeanu passt de bal in één keer door. Falkenmayer rent richting de bal. Falkenmayer passt de bal met de wreef. Reiss heeft problemen om de bal te vangen. Reiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 3:0

17e minuut.
Vecchia kopt de bal weg. MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie passt de bal zonder na te denken. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabędzki is nu in balbezit. Met opzet legt Vecchia zijn tegenspeler op de grond. Łabędzki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nieves met een snel genomen vrije trap. Passarela is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kakios neemt de hoekschop. Passarela kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Jeuring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázi rent richting de bal. Jeuring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeuring krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Kakios de bal onder controle te krijgen. Vecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchia passt de bal zonder na te denken. MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie haalt uit met een fantastische trap. Aldea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vecchia passt de bal met de wreef. MacRobbie rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Łabędzki ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łabędzki naar de kleedkamers voor een vroege douche. MacRobbie raakt geblesseerd tijdens het duel. Reiss neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 41%, COVEL FC 59%.
CAMPIONUL - COVEL FC 4:0

56e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Reiss passt de bal met de wreef. Falkenmayer rent richting de bal. Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Udeanu geeft een hoge lob. Kakios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 5:0

68e minuut.
Jeuring rent richting de bal. Jeuring passt de bal in één keer door. Kapitán speelt de bal door. Kakios is nu in balbezit. Kakios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Castorino geeft de bal voor. Klungelig pakt Muscă de bal. MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie draait met de bal, schiet en ... Aldea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 6:0

74e minuut.
Falkenmayer probeert naar een medespeler te passen. Barbora geeft de bal voor. Passarela rent richting de bal. Passarela schiet op doel. Due werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 6:1

79e minuut.
Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Reiss is nu in balbezit. Kapitán geeft een lange en hoge pass. Reiss is nu in balbezit. Reiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kakios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakios geeft een lange en hoge pass. Lázi heeft problemen om de bal te vangen. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 6:2

86e minuut.
Falkenmayer onderschept slim de pass. Falkenmayer geeft de bal voor. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - COVEL FC 6:3

89e minuut.
Udeanu speelt de bal door. MacRobbie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garais. Garais krijgt een gele kaart. MacRobbie roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. MacRobbie kan niet meer verder spelen. Pulikowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 43%, COVEL FC 57%.
CAMPIONUL - COVEL FC 6:3