Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Luceafarul Nebunii
Catenaccio Tactiek aba
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
3 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 59
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Tilincă rent richting de bal. Tilincă passt de bal met de wreef. Ionele rent richting de bal. Ionele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Nebunii 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ioaniţescu met de inworp. Gherghe rent richting de bal. Burlacu onderschept slim de pass. Burlacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gâlcă met een harde bal richting middenveld. Duma is nu in balbezit. Tilincă maakt een afschuwelijke overtreding. Tilincă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochetan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bârzanu rent richting de bal. Ionele onderschept slim de pass. Ionele haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ilioara kopt de bal weg. Duma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cristinel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Moromete is nu in balbezit. Ioaniţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioaniţescu speelt de bal door. Burlacu rent richting de bal. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Encuţescu controleert de bal met de borst. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS Luceafarul - Nebunii 1:1

25e minuut.
Ciuboată speelt de bal door. Daar is Ionele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gâlcă trapt de bal weg. Ioaniţescu kopt de bal weg. Gherghe probeert de bal met de borst te controleren. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Duma kopt de bal weg. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea passt de bal met de wreef. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Burlacu de bal. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie passt de bal met de wreef. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Purcaru geeft de bal voor. Bârzanu speelt de bal door. Duma is nu in balbezit. Duma geeft de bal voor. Burlacu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Bârzanu speelt de bal door. Duma probeert naar een medespeler te passen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea draait met de bal, schiet en ... Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Nebunii 1:2

41e minuut.
Duma rent richting de bal. Duma passt de bal zonder na te denken. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea onderschept slim de pass. Mircea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea passt de bal in één keer door. Ioaniţescu speelt de bal door. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 80%, Nebunii 20%.
CS Luceafarul - Nebunii 1:2

46e minuut.
Miala geeft de bal voor. Gherghe onderschept slim de pass. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu geeft de bal voor. Mircea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Purcaru heeft problemen om de bal te vangen. Mircea rent richting de bal. Purcaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Purcaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Purcaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mircea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mircea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mircea rent richting de bal. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel probeert naar een medespeler te passen. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bârzanu met een sublieme pass. Mircea is nu in balbezit. Moţoc maakt een afschuwelijke overtreding. Moţoc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mircea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mircea kan niet meer verder spelen. Bustei komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Duma neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ioaniţescu geeft een hoge lob. Bustei kopt de bal weg. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu controleert de bal met de borst. Burlacu schiet op doel. Gâlcă bokst de bal weg. Burlacu rent richting de bal. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ioaniţescu zal de hoekschop nemen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bustei maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Encuţescu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Moromete rent richting de bal. Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu passt de bal in één keer door. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Ochetan rent richting de bal. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei schiet op doel. Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ilie speelt de bal door. Vanghelie probeert naar een medespeler te passen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Nebunii 1:3

70e minuut.
Ciuboată probeert naar een medespeler te passen. Ionele is nu in balbezit. Bustei onderschept slim de pass. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma met een sublieme pass. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ... Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ioaniţescu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bustei de bal. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Nebunii 1:4

73e minuut.
Bustei heeft problemen om de bal te vangen. Encuţescu rent richting de bal. Vanghelie verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ioaniţescu rent richting de bal. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Vanghelie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Luceafarul - Nebunii 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Luceafarul 75%, Nebunii 25%.
CS Luceafarul - Nebunii 1:5