Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nebunii CS Luceafarul
aba Tactiek Catenaccio
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
60.5 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Petriş geeft een lange en hoge pass. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer geeft een hoge lob. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CS Luceafarul 0:1

8e minuut.
Ivan heeft problemen om de bal te vangen. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie onderschept slim de pass. Vanghelie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ciapalski zijn tegenspeler op de grond. Ciapalski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ilioara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Teodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Teodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gâlceavă onderschept slim de pass. Vanghelie onderschept slim de pass. Ciapalski maakt een afschuwelijke overtreding. Ciapalski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

23e minuut.
Klungelig pakt Morar de bal. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Duma rent richting de bal. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stoica geeft een lange en hoge pass. Subbarayan kopt de bal weg. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Teodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CS Luceafarul 0:2

27e minuut.
Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan passt de bal met de wreef. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Moţoc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ioaniţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Chindea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Miala kopt de bal weg. Bârzanu rent richting de bal. Crăciun onderschept slim de pass. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ivan geeft de bal voor. Inworp. Drejan met een snelle inworp. Mircea controleert de bal met de borst. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ilioara met een sublieme pass. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu met een sublieme pass. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 42%, CS Luceafarul 58%.
Nebunii - CS Luceafarul 0:2

48e minuut.
Daar is Cinpoeru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru geeft de bal voor. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een lange en hoge pass. Szolomayer springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Szolomayer kopt de bal weg. Stoica geeft een lange en hoge pass. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen. Teodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Vanghelie verovert de bal door een tackle van achteren. Vanghelie met een sublieme pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel. Chindea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CS Luceafarul 1:2

60e minuut.
Morar is nu in balbezit. Morar passt de bal met de wreef. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nebunii - CS Luceafarul 2:2

63e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Ivan probeert naar een medespeler te passen. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie draait met de bal, schiet en ... Chindea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie verovert de bal door een tackle van achteren. Vanghelie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ioaniţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Morar de bal. Morar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CS Luceafarul 3:2

77e minuut.
Mircea heeft problemen om de bal te vangen. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ioaniţescu rent richting de bal. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Chindea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CS Luceafarul 4:2

86e minuut.
Ioaniţescu met een sublieme pass. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal zonder na te denken. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Subbarayan is nu in balbezit. Miala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Subbarayan raakt geblesseerd tijdens het duel. Miala met een sublieme pass. Subbarayan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - CS Luceafarul 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 42%, CS Luceafarul 58%.
Nebunii - CS Luceafarul 4:3