Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid United FC BANU
Academy Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.5 gemiddelde waardering 17
matig Schieten tragisch
zwak Passen slecht
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Coinac rent richting de bal. Drăgănescu rent richting de bal. Vámosi maakt een afschuwelijke overtreding. Drăgănescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Drăgănescu kan niet meer verder spelen. Horovăţ komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu geeft een hoge lob. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu draait met de bal, schiet en ... Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid United - FC BANU 1:0

15e minuut.
Românaş geeft de bal voor. Corona kopt de bal weg. Siminică is nu in balbezit. Formoso verovert de bal door een tackle van achteren. Formoso geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea speelt de bal door. Avantaggiato is nu in balbezit. Mărgăritescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărgăritescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Siminică de bal. Horovăţ rent richting de bal. Corona rent richting de bal. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid United 36%, FC BANU 64%.
Rapid United - FC BANU 1:0

60e minuut.
Românaş onderschept slim de pass. Românaş passt de bal zonder na te denken. Condrea met een sublieme pass. Siminică is nu in balbezit. Siminică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Siminică rent richting de bal. Siminică geeft een hoge lob. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu schiet op doel. Randl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Leskó geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Horovăţ met een snelle inworp. Siminică is nu in balbezit. Siminică geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Condrea met een sublieme pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siminică is nu in balbezit. Siminică draait met de bal, schiet en ... Randl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid United 35%, FC BANU 65%.
Rapid United - FC BANU 1:0