Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi FC BANU
EXTRA Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 2
40.2 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa speelt de bal door. Burduşel verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Burduşel is nu in balbezit. Pijawka onderschept slim de pass. Florian rent richting de bal. Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Pijawka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Milik kopt de bal weg. Klungelig pakt Jelonkowski de bal. Jelonkowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fernández Sama de bal onder controle te krijgen. Yandımoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Kurusa rent richting de bal. Kurusa passt de bal in één keer door. Pijawka is nu in balbezit. Pijawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jelonkowski geeft een hoge lob. Pijawka is nu in balbezit. Burduşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pijawka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pijawka kan niet meer verder spelen. Tatu komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gia Thiện probeert naar een medespeler te passen. Burduşel rent richting de bal. Met opzet legt Tatu zijn tegenspeler op de grond. Tatu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gia Thiện passt de bal in één keer door. Kurusa rent richting de bal. Kurusa geeft de bal voor. Pazos springt en kopt de bal. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gia Thiện passt de bal in één keer door. Francis is nu in balbezit. Francis probeert naar een medespeler te passen. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lopes Pinto geeft een hoge lob. Gouin rent richting de bal. Gouin geeft de bal voor. Pazos rent richting de bal. Pazos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa met een sublieme pass. Pazos rent richting de bal. Pazos draait met de bal, schiet en ... Ufuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - FC BANU 0:1

38e minuut.
Inworp. Pop met de inworp. Milik met een sublieme pass. Walz is nu in balbezit. Walz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lopes Pinto speelt de bal door. Gouin geeft een hoge lob. Lale is nu in balbezit. Lale geeft de bal voor. Fernández Sama kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 57%, FC BANU 43%.
Politehnica Iasi - FC BANU 0:1

46e minuut.
Enache komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kurusa geeft de bal voor. Daar is Ufuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos haalt uit met een fantastische trap. Tătăran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - FC BANU 0:2

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Walz stond buitenspel. Delgado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pazos is nu in balbezit. Pazos haalt uit met een fantastische trap. Tătăran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - FC BANU 0:3

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicodin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gouin verovert de bal door een tackle van achteren. Gouin met een sublieme pass. Kurusa speelt de bal door. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu haalt uit met een fantastische trap. Tătăran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Nicodin heeft problemen om de bal te vangen. Gia Thiện rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Florian. Gia Thiện roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gia Thiện kan niet meer verder spelen. Florian met een sublieme pass. Bruins komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins is nu in balbezit. Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava geeft de bal voor. Fernández Sama springt en kopt de bal. Yandımoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazos geeft een hoge lob. Kurusa met een sublieme pass. Tatu is nu in balbezit. Tatu draait met de bal, schiet en ... Tătăran bokst de bal weg. Pazos rent richting de bal. Ufuk onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - FC BANU 0:4

84e minuut.
Florian met een sublieme pass. Walz is nu in balbezit. Gouin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gouin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gouin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Walz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nicodin komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tatu geeft de bal voor. Lale is nu in balbezit. Pazos maakt een afschuwelijke overtreding. Pazos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 57%, FC BANU 43%.
Politehnica Iasi - FC BANU 0:4