Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMPIONUL Nebunii
ufs jr. Tactiek aba5
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Ilie geeft de bal voor. Inworp. Vecchia met een snelle inworp. Cecalenco geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Nebunii 1:0

10e minuut.
Daar is Morar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchia speelt de bal door. Reiss is nu in balbezit. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cecalenco rent richting de bal. Cecalenco schiet op doel. Teodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vanghelie heeft problemen om de bal te vangen. Neag speelt de bal door. Vecchia met een sublieme pass. Cecalenco is nu in balbezit. Cecalenco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
White bereikt de bal nog maar net als eerste. White geeft een hoge lob. Reiss kopt de bal weg. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 44%, Nebunii 56%.
CAMPIONUL - Nebunii 1:0

54e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal in één keer door. Reiss heeft problemen om de bal te vangen. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vecchia speelt de bal door. Reiss is nu in balbezit. Ilie begaat een overtreding. Ilie krijgt een gele kaart. Reiss is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Armeanca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Morar is nu in balbezit. Morar geeft een lange en hoge pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. Due werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAMPIONUL - Nebunii 1:1

77e minuut.
Doeltrap. Teodor met een harde bal richting middenveld. Vanghelie kopt de bal weg. Klungelig pakt Burlacu de bal. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Nebunii 1:2

81e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Neag is nu in balbezit. Neag speelt de bal door. Udeanu rent richting de bal. Udeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vecchia zal de hoekschop nemen. Reiss kopt de bal weg. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAMPIONUL - Nebunii 2:2

89e minuut.
Armeanca speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ilie de bal onder controle te krijgen. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Teodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - Nebunii 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 41%, Nebunii 59%.
CAMPIONUL - Nebunii 3:2