Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COVEL FC CS Luceafarul
2C Tactiek Catenaccio
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 36
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Gherghe rent richting de bal. Kakios verovert de bal door een tackle van achteren. Kakios geeft een lange en hoge pass. Passarela springt en kopt de bal. Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CS Luceafarul 1:0

5e minuut.
Barbora is nu in balbezit. Barbora passt de bal met de wreef. Daar is Kakios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakios geeft de bal voor. Jeuring krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

6e minuut.
Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Encuţescu rent richting de bal. Jeuring onderschept slim de pass. Jeuring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CS Luceafarul 2:0

13e minuut.
Kapitán passt de bal met de wreef. Jeuring bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbora is nu in balbezit. Barbora geeft de bal voor. Passarela krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Purcaru met de inworp. Kapitán speelt de bal door. Barbora kan de bal niet met de borst controleren. Barbora geeft een lange en hoge pass. Passarela springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Moţoc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbora met de inworp. Kapitán speelt de bal door. Jeuring is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Jeuring verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CS Luceafarul 3:0

27e minuut.
Jeuring rent richting de bal. Purcaru onderschept slim de pass. Barbora verovert de bal door een tackle van achteren. Barbora schiet op doel. Gâlcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CS Luceafarul 4:0

30e minuut.
Kapitán speelt de bal door. Łabędzki geeft een lange en hoge pass. Kakios kopt de bal weg. Passarela rent richting de bal. Passarela draait met de bal, schiet en ... Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kakios geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Passarela krijgt zijn hoofd ertegen. Gâlcă bokst de bal weg.

40e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Barbora rent richting de bal. Barbora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jeuring de bal. Jeuring draait met de bal, schiet en ... Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pletosu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakios speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moromete met een snelle inworp. Ciucă geeft een hoge lob. Bratu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Moromete geeft de bal voor. Ionele is nu in balbezit. Zawisza begaat een overtreding. Ionele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciuboată komt bij de bal en schiet. Bratu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CS Luceafarul 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 25%, CS Luceafarul 75%.
COVEL FC - CS Luceafarul 4:1

57e minuut.
Kapitán passt de bal met de wreef. Kakios is nu in balbezit. Kakios probeert naar een medespeler te passen. Passarela rent richting de bal. Passarela haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Pletosu geeft een hoge lob. Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki geeft de bal voor. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Moţoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Garais kopt de bal weg. Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán schiet op doel. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Passarela heeft problemen om de bal te vangen. Kakios rent richting de bal. Encuţescu onderschept slim de pass. Passarela onderschept slim de pass. Passarela draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CS Luceafarul 5:1

76e minuut.
Ciucă passt de bal in één keer door. Kakios rent richting de bal. Kakios passt de bal zonder na te denken. Passarela is nu in balbezit. Passarela draait met de bal, schiet en ... Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Gherghe met een snelle inworp. Moromete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łabędzki. Moromete moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moromete kan niet meer verder spelen. Gâlceavă komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Jeuring de bal. Encuţescu rent richting de bal. Kapitán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Encuţescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Jeuring probeert de bal met de borst te controleren. Łabędzki is nu in balbezit. Jeuring rent richting de bal. Barbora is nu in balbezit. Barbora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Zawisza de bal. Zawisza geeft een hoge lob. Ionele is nu in balbezit. Ionele schiet op doel. Bratu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - CS Luceafarul 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 33%, CS Luceafarul 67%.
COVEL FC - CS Luceafarul 5:2