Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nebunii FC BANU
aba Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.1 gemiddelde waardering 50.7
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Daar is Gia Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Thiện geeft een lange en hoge pass. Ilie rent richting de bal. Gouin verovert de bal door een tackle van achteren. Gouin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - FC BANU 0:1

19e minuut.
Duma met een sublieme pass. Daar is Morar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morar passt de bal met de wreef. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu bokst de bal weg.

21e minuut.
Burlacu met een sublieme pass. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun geeft een hoge lob. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Duma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burlacu de bal. Burlacu speelt de bal door. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka verovert de bal door een tackle van achteren. Yandımoğlu rent richting de bal. Bustei onderschept slim de pass. Bustei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 42%, FC BANU 58%.
Nebunii - FC BANU 0:1

47e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Burlacu passt de bal in één keer door. Bustei is nu in balbezit. Bustei draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nebunii - FC BANU 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esca komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kurusa is nu in balbezit. Kurusa speelt de bal door. Daar is Pazos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap. Pantazescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Doeltrap. Anghel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kurusa is nu in balbezit. Kurusa speelt de bal door. Gouin speelt de bal door. Pazos rent richting de bal. Pazos draait met de bal, schiet en ... Pantazescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - FC BANU 1:2

72e minuut.
Pescariu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ilie rent richting de bal. Ilie geeft een hoge lob. Pescariu kopt de bal weg. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu bokst de bal weg.

90e minuut.
Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu met een sublieme pass. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 51%, FC BANU 49%.
Nebunii - FC BANU 1:2