Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BANU COVEL FC
Attack Tactiek 3C
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 53.2
tragisch Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitstekend
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Cümşüdov onderschept slim de pass. Cümşüdov passt de bal in één keer door. Barbora geeft een hoge lob. Paolillo krijgt zijn hoofd ertegen. Leskó heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kapitán geeft de bal voor. Paolillo kopt de bal weg. Glensk is nu in balbezit. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:1

10e minuut.
Inworp. Muscă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapitán geeft de bal voor. Paolillo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:2

11e minuut.
Kapitán passt de bal zonder na te denken. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov passt de bal zonder na te denken. Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Barbora met een snelle inworp. Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki passt de bal zonder na te denken. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Randl probeert naar een medespeler te passen. Barbora kopt de bal weg. Formoso heeft problemen om de bal te vangen. Łabędzki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Randl probeert naar een medespeler te passen. Łabędzki kopt de bal weg. Leskó heeft problemen om de bal te vangen. Paolillo rent richting de bal. Paolillo draait met de bal, schiet en ... Randl bokst de bal weg. Glensk rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Avantaggiato ... Strafschop! Avantaggiato krijgt een gele kaart. Glensk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paolillo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Randl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:3

22e minuut.
Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso rent richting de bal. Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ... Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paolillo rent richting de bal. Paolillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:4

26e minuut.
Corona rent richting de bal. Glensk onderschept slim de pass. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Cümşüdov rent richting de bal. Avantaggiato is nu in balbezit. Cümşüdov onderschept slim de pass. Cümşüdov speelt de bal door. Randl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov passt de bal in één keer door. Kapitán rent richting de bal. Kapitán geeft een lange en hoge pass. Cümşüdov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:5

31e minuut.
Formoso rent richting de bal. Cümşüdov onderschept slim de pass. Glensk is nu in balbezit. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo passt de bal in één keer door. Glensk rent richting de bal. Glensk geeft de bal voor. Randl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nieves onderschept slim de pass. Nieves passt de bal met de wreef. Kapitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitán geeft een hoge lob. Paolillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:6

37e minuut.
Prodan onderschept slim de pass. Barbora is nu in balbezit. Barbora geeft de bal voor. Cümşüdov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:7

38e minuut.
Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk passt de bal zonder na te denken. Kapitán is nu in balbezit. Kapitán geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 90%, COVEL FC 10%.
FC BANU - COVEL FC 0:7

46e minuut.
Cümşüdov speelt de bal door. Kapitán rent richting de bal. Kapitán passt de bal in één keer door. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Paolillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodan rent richting de bal. Barbora verovert de bal door een tackle van achteren. Barbora draait met de bal, schiet en ... Randl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:8

51e minuut.
Vámosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámosi passt de bal met de wreef. Agazzone is nu in balbezit. Barbora verovert de bal door een tackle van achteren. Barbora geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:9

53e minuut.
Paolillo is nu in balbezit. Klungelig pakt Łabędzki de bal. Paolillo speelt de bal door. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Formoso geeft de bal voor. Aldea speelt de bal door. Barbora kopt de bal weg. Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo haalt uit met een fantastische trap. Randl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:10

58e minuut.
Brouard probeert naar een medespeler te passen. Rab probeert de bal met de borst te controleren. Rab met een sublieme pass. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Paolillo passt de bal met de wreef. Daar is Barbora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbora passt de bal in één keer door. Glensk heeft problemen om de bal te vangen. Glensk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Randl trapt de bal weg van het doel. Łabędzki speelt de bal door. Klungelig pakt Paolillo de bal. Paolillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Łabędzki speelt de bal door. Cümşüdov heeft problemen om de bal te vangen. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk draait met de bal, schiet en ... Leskó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapitán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paolillo krijgt zijn hoofd ertegen. Randl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:11

66e minuut.
Brouard rent richting de bal. Brouard passt de bal in één keer door. Daar is Paolillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Randl trapt de bal weg van het doel. Avantaggiato kopt de bal weg. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Formoso is nu in balbezit. Łabędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Łabędzki probeert naar een medespeler te passen. Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANU - COVEL FC 0:12

74e minuut.
Corona controleert de bal met de borst. Barbora onderschept slim de pass. Barbora probeert naar een medespeler te passen. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Barbora passt de bal met de wreef. Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk rent richting de bal. Paolillo is nu in balbezit. Paolillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Daar is Barbora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbora geeft de bal voor. Avantaggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki speelt de bal door. Cümşüdov heeft problemen om de bal te vangen. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANU 92%, COVEL FC 8%.
FC BANU - COVEL FC 0:12