Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nebunii UTA A_RADU
aba Tactiek baraj
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
41 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 39.7
solid Schieten solid
excellent Passen weak
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru geeft een lange en hoge pass. Majkrzak kopt de bal weg. Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaderli onderschept slim de pass. Kaderli geeft een lange en hoge pass. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ... Frunză verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea onderschept slim de pass. Mircea passt de bal in één keer door. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ilioara passt de bal in één keer door. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bustei de bal. Bustei schiet op doel. Frunză verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 1:0

13e minuut.
Duma is nu in balbezit. Duma geeft een lange en hoge pass. Mircea kopt de bal weg. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ... Frunză kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bustei rent richting de bal. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Morar rent richting de bal. Mircea is nu in balbezit. Mircea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Stegaru geeft de bal voor. Miala is nu in balbezit. Tianjin onderschept slim de pass. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nebunii - UTA A_RADU 1:1

22e minuut.
Majkrzak is nu in balbezit. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. Frunză probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 2:1

26e minuut.
Onofraş probeert naar een medespeler te passen. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel. Frunză kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bustei rent richting de bal. Bustei schiet op doel. Frunză werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 3:1

31e minuut.
Morar met een sublieme pass. Bustei rent richting de bal. Mircea is nu in balbezit. Bustei is nu in balbezit. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Frunză verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Stegaru geeft een lange en hoge pass. Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Onofraş probeert naar een medespeler te passen. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Duma is nu in balbezit. Duma passt de bal zonder na te denken. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ... Frunză probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 40%, UTA A_RADU 60%.
Nebunii - UTA A_RADU 4:1

58e minuut.
Bârzanu passt de bal in één keer door. Morar probeert naar een medespeler te passen. Duma speelt de bal door. Bustei is nu in balbezit. Bustei draait met de bal, schiet en ... Frunză verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bârzanu kopt de bal weg. Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel. Frunză werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 5:1

63e minuut.
Klungelig pakt Morar de bal. Morar passt de bal zonder na te denken. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu draait met de bal, schiet en ... Frunză maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 6:1

65e minuut.
Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu onderschept slim de pass. Bustei rent richting de bal. Bustei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bustei rent richting de bal. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar passt de bal zonder na te denken. Bustei rent richting de bal. Bustei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Morar passt de bal zonder na te denken. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Bustei is nu in balbezit. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma passt de bal in één keer door. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Frunză werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 7:1

71e minuut.
Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Ioaniţescu onderschept slim de pass. Holca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Holca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ioaniţescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bârzanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bustei springt en kopt de bal. Frunză verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea draait met de bal, schiet en ... Frunză werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 8:1

74e minuut.
Morar kan de bal niet met de borst controleren. Kaderli is nu in balbezit. Morar onderschept slim de pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel. Frunză maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 9:1

76e minuut.
Leal met een sublieme pass. Daar is Mărculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustei is nu in balbezit. Bustei schiet op doel. Frunză verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea passt de bal met de wreef. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 10:1

82e minuut.
Drejan speelt de bal door. Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea rent richting de bal. Mircea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ioaniţescu onderschept slim de pass. Ioaniţescu passt de bal met de wreef. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Duma rent richting de bal. Duma passt de bal zonder na te denken. Bustei is nu in balbezit. Bustei haalt uit met een fantastische trap. Frunză verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - UTA A_RADU 11:1

90e minuut.
Pescariu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 27%, UTA A_RADU 73%.
Nebunii - UTA A_RADU 11:1