Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Minds F.C.Steaua
0.2.1 Tactiek Super_Steaua
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Ekmekçiler met een sublieme pass. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij met een sublieme pass. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - F.C.Steaua 0:1

9e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste geeft een lange en hoge pass. Cwyl is nu in balbezit. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij schiet op doel. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dieste geeft een hoge lob. Berezutskij is nu in balbezit. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - F.C.Steaua 0:2

14e minuut.
Cwyl rent richting de bal. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dieste probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cwyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Inworp. Kuka met de inworp. Dieste is nu in balbezit. Dieste geeft een lange en hoge pass. Seehaus kopt de bal weg. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Szut verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste is nu in balbezit. Dieste probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berezutskij de bal. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hirst kopt de bal weg. Dieste is nu in balbezit. Oprică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprică krijgt een gele kaart. Dieste roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dieste kan niet meer verder spelen. Ulanowski komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică geeft de bal voor. Hirst kopt de bal weg. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Berezutskij speelt de bal door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguarta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguarta krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Jabiri de bal. Barsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsøe passt de bal in één keer door. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Berezutskij kopt de bal weg. Kuka rent richting de bal. Kuka passt de bal in één keer door. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl schiet op doel. Reis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negoiţă rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 51%, F.C.Steaua 49%.
Dangerous Minds - F.C.Steaua 0:2

54e minuut.
Berezutskij onderschept slim de pass. Kuka rent richting de bal. Amiguet begaat een overtreding. Amiguet krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kuka met de inworp. Ulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulanowski passt de bal zonder na te denken. Kuka geeft de bal voor. Cwyl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - F.C.Steaua 0:3

59e minuut.
Ulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri onderschept slim de pass. Jabiri met een sublieme pass. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Seehaus verovert de bal door een tackle van achteren. Seehaus probeert naar een medespeler te passen. Berezutskij is nu in balbezit. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă schiet op doel. Reis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - F.C.Steaua 0:4

63e minuut.
Hirst passt de bal zonder na te denken. Bernabé rent richting de bal. Bernabé speelt de bal door. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kuka met een sublieme pass. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Techer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berezutskij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Negoiţă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Negoiţă geeft de bal voor. Clerck onderschept slim de pass. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Aguarta kopt de bal weg. Jabiri heeft problemen om de bal te vangen. Bernabé speelt de bal door. Oprică rent richting de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Klungelig pakt Oprică de bal. Oprică passt de bal met de wreef. Hirst heeft problemen om de bal te vangen. Hirst draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 43%, F.C.Steaua 57%.
Dangerous Minds - F.C.Steaua 0:4