Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila C.F. Arthur
vola Tactiek ar2 o
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 54.3
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Moros geeft een hoge lob. Inworp. Heer met een snelle inworp. Baixauli geeft een lange en hoge pass. Horta springt en kopt de bal. Mesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Demirbüker geeft een hoge lob. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić passt de bal in één keer door. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Lieten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Gherea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İkizler met een snelle inworp. Peja geeft de bal voor. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Weert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burghardt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Narandžić springt en kopt de bal. Lieten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F. Arthur 0:1

14e minuut.
Folsgeare kopt de bal weg. Rupeiks geeft een hoge lob. İkizler kopt de bal weg. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Becerra is nu in balbezit. Becerra geeft een hoge lob. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F. Arthur 0:2

18e minuut.
Becerra passt de bal in één keer door. Narandžić rent richting de bal. Narandžić speelt de bal door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker geeft de bal voor. İkizler met een sublieme pass. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. Peja verovert de bal door een tackle van achteren. Peja passt de bal zonder na te denken. Daar is Narandžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narandžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Horta passt de bal zonder na te denken. Heer is nu in balbezit. Heer geeft een hoge lob. Horta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Folsgeare met een sublieme pass. Craia rent richting de bal. Craia probeert naar een medespeler te passen. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Mesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mesa niet meer kan verder spelen. Gacuś komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Roarsson passt de bal zonder na te denken. Heer is nu in balbezit. İkizler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İkizler krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Narandžić rent richting de bal. Becerra speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Inworp. Becerra met een snelle inworp. Peja is nu in balbezit. Peja geeft de bal voor. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 62%, C.F. Arthur 38%.
vola braila - C.F. Arthur 0:2

47e minuut.
Peja rent richting de bal. Peja geeft een hoge lob. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... Lieten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Dosca rent richting de bal. Dosca geeft de bal voor. Inworp. Becerra met een snelle inworp. Peja geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Peja speelt de bal door. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Lieten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F. Arthur 0:3

67e minuut.
Roarsson geeft een lange en hoge pass. Heer kopt de bal weg. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F. Arthur 1:3

74e minuut.
Roarsson probeert naar een medespeler te passen. Craia is nu in balbezit. Craia met een sublieme pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Gacuś bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rupeiks kopt de bal weg. İkizler rent richting de bal. İkizler geeft de bal voor. Narandžić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - C.F. Arthur 1:4

81e minuut.
Peja met een sublieme pass. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Narandžić is nu in balbezit. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Narandžić rent richting de bal. Dosca onderschept slim de pass. Dosca geeft een lange en hoge pass. Horta kan de bal niet met de borst controleren. Caspers geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Demirbüker verovert de bal door een tackle van achteren. Demirbüker passt de bal zonder na te denken. İkizler speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 59%, C.F. Arthur 41%.
vola braila - C.F. Arthur 1:4