Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester 23 Speranta Onesti
4-4-2 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 22.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Neag passt de bal in één keer door. Chinţoiu is nu in balbezit. Ghica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghica krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Cioculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin begaat een overtreding. Cioculescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ghica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Pascalin maakt een snoekduik en kopt de bal. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Leca trapt de bal weg. Petrache is nu in balbezit. Petrache passt de bal met de wreef. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea bokst de bal weg.

34e minuut.
Petrache kopt de bal weg. Cioculescu rent richting de bal. Pleşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cioculescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cioculescu kan niet meer verder spelen. Decebal komt het veld opgelopen. Ghica kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - Speranta Onesti 1:0

42e minuut.
Decebal rent richting de bal. Decebal passt de bal in één keer door. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 64%, Speranta Onesti 36%.
Tester 23 - Speranta Onesti 1:0

54e minuut.
Cojocaru passt de bal in één keer door. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru met een sublieme pass. Contra is nu in balbezit. Contra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Decebal speelt de bal door. Vintilă is nu in balbezit. Neag is nu in balbezit. Vintilă onderschept slim de pass. Vintilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cojocaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oltenescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 54%, Speranta Onesti 46%.
Tester 23 - Speranta Onesti 1:0