Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. DUNAREA BRAILA C.F. Arthur
4-2-3-1 Tactiek uz
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 53.4
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Zborowski geeft de bal voor. İkizler speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. Gerba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Deprez is nu in balbezit. Donis onderschept slim de pass. Donis passt de bal zonder na te denken. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Gerba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Becerra passt de bal zonder na te denken. İkizler heeft problemen om de bal te vangen. İkizler geeft een lange en hoge pass. van Weert springt en kopt de bal. Rêgo heeft problemen om de bal te vangen. Gerba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Meng probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İkizler met een snelle inworp. Becerra is nu in balbezit. Becerra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Meng de bal onder controle te krijgen. Gerba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gacuś kopt de bal weg. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru is nu in balbezit. van Weert verovert de bal door een tackle van achteren. van Weert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gacuś rent richting de bal. Gacuś passt de bal in één keer door. Oman rent richting de bal. Oman geeft een hoge lob. van Weert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gacuś onderschept slim de pass. Gacuś passt de bal in één keer door. Oman speelt de bal door. Donis rent richting de bal. Donis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dräger kopt de bal weg. Donis is nu in balbezit. Deprez rent richting de bal. Donis verovert de bal door een tackle van achteren. Donis schiet op doel. Gerba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. DUNAREA BRAILA - C.F. Arthur 0:1

31e minuut.
van Weert speelt de bal door. Daar is İkizler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İkizler speelt de bal door. van Weert bereikt de bal nog maar net als eerste. van Weert schiet op doel. Paal! Gerba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
İkizler rent richting de bal. İkizler speelt de bal door. van Weert rent richting de bal. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Gerba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. DUNAREA BRAILA - C.F. Arthur 0:2

34e minuut.
İkizler heeft problemen om de bal te vangen. İkizler speelt de bal door. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis schiet op doel. Gerba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. DUNAREA BRAILA - C.F. Arthur 0:3

40e minuut.
Zborowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Meng de bal. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap. Gerba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. DUNAREA BRAILA - C.F. Arthur 0:4

40e minuut.
Gia Kiên probeert naar een medespeler te passen. van Weert rent richting de bal. van Weert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Burghardt onderschept slim de pass. Burghardt passt de bal met de wreef. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft de bal voor. van Weert krijgt zijn hoofd ertegen. Gerba bokst de bal weg. Zborowski rent richting de bal. Zborowski geeft de bal voor. Inworp. İkizler met de inworp. Becerra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. DUNAREA BRAILA 90%, C.F. Arthur 10%.
F.C. DUNAREA BRAILA - C.F. Arthur 0:4

48e minuut.
Oman speelt de bal door. Daar is İkizler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İkizler probeert naar een medespeler te passen. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Demirbüker probeert naar een medespeler te passen. Becerra probeert naar een medespeler te passen. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler geeft de bal voor. Donis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Burghardt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt İkizler de bal. İkizler passt de bal in één keer door. Donis rent richting de bal. Donis schiet op doel. Gerba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. García Hernández speelt de bal door. Oman geeft de bal voor. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. DUNAREA BRAILA - C.F. Arthur 0:5

58e minuut.
Klungelig pakt Donis de bal. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman begaat een overtreding. Oman krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Oman is nu in balbezit. Oman passt de bal zonder na te denken. İkizler is nu in balbezit. İkizler geeft een hoge lob. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Gerba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
van Weert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Weert passt de bal zonder na te denken. İkizler rent richting de bal. İkizler geeft een lange en hoge pass. Donis krijgt zijn hoofd ertegen. Gerba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
İkizler probeert naar een medespeler te passen. Donis rent richting de bal. Donis draait met de bal, schiet en ... Rêgo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. DUNAREA BRAILA - C.F. Arthur 0:6

81e minuut.
Gerba trapt de bal weg. Becerra kopt de bal weg. Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. van Weert rent richting de bal. van Weert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Dräger kopt de bal weg. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś passt de bal zonder na te denken. Oman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Oman geeft een lange en hoge pass. Gerba speelt de bal door. Becerra kopt de bal weg. İkizler is nu in balbezit. İkizler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Gacuś speelt de bal door. İkizler is nu in balbezit. İkizler geeft een lange en hoge pass. van Weert is nu in balbezit. van Weert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. DUNAREA BRAILA 81%, C.F. Arthur 19%.
F.C. DUNAREA BRAILA - C.F. Arthur 0:6