Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Minds vola braila
0.2.1 Tactiek vola
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 55.8
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Baixauli rent richting de bal. Seehaus probeert naar een medespeler te passen. Hulva speelt de bal door. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bernabé kopt de bal weg. Toregiani geeft een lange en hoge pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - vola braila 0:1

13e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Beleţchi is nu in balbezit. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... Lieten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Dziewulski met een snelle inworp. Bernabé met een sublieme pass. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dangerous Minds - vola braila 1:1

31e minuut.
Hulva met de inworp. Hirst is nu in balbezit. Hirst geeft een hoge lob. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dziewulski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oprică de bal. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toregiani verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Oprică rent richting de bal. Bernabé speelt de bal door. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel. Lieten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - vola braila 2:1

42e minuut.
Clerck speelt de bal door. Hulva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hirst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernabé is nu in balbezit. Bernabé passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hulva kopt de bal weg. Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal met de wreef. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel. Lieten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 39%, vola braila 61%.
Dangerous Minds - vola braila 2:1

46e minuut.
Horta komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bernabé verovert de bal door een tackle van achteren. Bernabé passt de bal zonder na te denken. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - vola braila 3:1

61e minuut.
Hulva bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulva probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beleţchi de bal. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Horta met een snelle inworp. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia onderschept slim de pass. Craia geeft de bal voor. Baixauli is nu in balbezit. Reis bokst de bal weg. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - vola braila 3:2

66e minuut.
Craia met een snelle inworp. Horta rent richting de bal. Horta passt de bal zonder na te denken. Mosór is nu in balbezit. Mosór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dangerous Minds - vola braila 3:3

67e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Oprică passt de bal in één keer door. Daar is Hulva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hulva geeft de bal voor. Oprică maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bernabé met een sublieme pass. Hirst is nu in balbezit. Hirst passt de bal met de wreef. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel. Lieten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brisset probeert de bal aan de voet te houden. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Hulva geeft de bal voor. Toregiani kopt de bal weg. Bernabé is nu in balbezit. Mosór onderschept slim de pass. Mosór schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hirst rent richting de bal. Hirst geeft een lange en hoge pass. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Lieten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - vola braila 4:3

90e minuut.
Dziewulski rent richting de bal. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een hoge lob. Baixauli springt en kopt de bal. Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dangerous Minds - vola braila 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 43%, vola braila 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangerous Minds - vola braila 4:4