Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speranta Onesti sedosii
Attack Tactiek yes
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 48.3
weak Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Muraru is nu in balbezit. Muraru passt de bal zonder na te denken. Calu is nu in balbezit. Canditi verovert de bal door een tackle van achteren. Canditi speelt de bal door. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ioanin rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olesen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canditi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Olesen is nu in balbezit. Olesen speelt de bal door. Daar is Canditi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canditi draait met de bal, schiet en ... Istvan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceauşu zal de hoekschop nemen. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:1

6e minuut.
Contra passt de bal met de wreef. Calu rent richting de bal. Calu geeft een lange en hoge pass. Olesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Clegg onderschept slim de pass. Clegg probeert naar een medespeler te passen. Canditi heeft problemen om de bal te vangen. Canditi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:2

10e minuut.
Clegg bereikt de bal nog maar net als eerste. Clegg passt de bal met de wreef. Olesen probeert naar een medespeler te passen. Canditi is nu in balbezit. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Pleşan de bal. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Olesen speelt de bal door. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ioanin de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:3

20e minuut.
Olesen passt de bal met de wreef. Clegg heeft problemen om de bal te vangen. Clegg probeert naar een medespeler te passen. Canditi is nu in balbezit. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gogoncea met een harde bal richting middenveld. Clegg kan de bal niet met de borst controleren. Clegg met een sublieme pass. Canditi rent richting de bal. Canditi draait met de bal, schiet en ... Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Canditi de bal. Istvan is nu in balbezit. Canditi onderschept slim de pass. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:4

26e minuut.
Oltenescu geeft een lange en hoge pass. Chiti geeft een lange en hoge pass. Canditi is nu in balbezit. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:5

29e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Canditi heeft problemen om de bal te vangen. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:6

35e minuut.
Canditi is nu in balbezit. Istvan verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:7

37e minuut.
Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi passt de bal met de wreef. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi is nu in balbezit. Canditi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:8

44e minuut.
Noceda onderschept slim de pass. Noceda geeft een lange en hoge pass. Canditi is nu in balbezit. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 85%, sedosii 15%.
Speranta Onesti - sedosii 0:9

49e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Ceauşu onderschept slim de pass. Ceauşu passt de bal met de wreef. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Muraru controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. EL Sakhtyani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ioanin kopt de bal weg. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Istvan is nu in balbezit. Canditi verovert de bal door een tackle van achteren. Clegg rent richting de bal. Clegg schiet op doel. Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:10

58e minuut.
Pleşan probeert de bal aan de voet te houden. Clegg met een sublieme pass. Daar is Ioanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canditi rent richting de bal. Canditi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:11

62e minuut.
Chinţoiu controleert de bal met de borst. Clegg is nu in balbezit. Clegg passt de bal in één keer door. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:12

65e minuut.
Muraru controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Clegg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ioanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:13

67e minuut.
Inworp. Olesen met de inworp. Clegg met een sublieme pass. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Gogoncea bokst de bal weg. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Noceda is nu in balbezit. Noceda passt de bal zonder na te denken. Ceauşu speelt de bal door. Canditi is nu in balbezit. Canditi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:14

71e minuut.
Clegg bereikt de bal nog maar net als eerste. Clegg geeft de bal voor. Daar is Calu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea bokst de bal weg.

74e minuut.
Gogoncea trapt de bal weg. Olesen kopt de bal weg. Canditi heeft problemen om de bal te vangen. Canditi draait met de bal, schiet en ... Gogoncea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:15

76e minuut.
Noceda rent richting de bal. Noceda passt de bal met de wreef. Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Canditi is nu in balbezit. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Gogoncea met een harde bal richting middenveld. Olesen kopt de bal weg. Canditi rent richting de bal. Canditi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:16

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceauşu met een snelle inworp. Canditi is nu in balbezit. Canditi schiet op doel. Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:17

83e minuut.
Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu speelt de bal door. Canditi rent richting de bal. Canditi draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:18

84e minuut.
Olesen is nu in balbezit. Olesen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ioanin de bal. Canditi is nu in balbezit. Canditi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ioanin is nu in balbezit. Ioanin passt de bal in één keer door. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - sedosii 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 72%, sedosii 28%.
Speranta Onesti - sedosii 0:19