Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Minds C.F. Arthur
0.2.1 Tactiek nc
49% Balbezit 51%
13% Spel op eigen helft 87%
62 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Contra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dziewulski de bal. Dziewulski speelt de bal door. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel. Contra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirst rent richting de bal. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 1:0

2e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oprică de bal. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Contra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quevedo rent richting de bal. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 2:0

5e minuut.
Hirst passt de bal met de wreef. Bernabé met een sublieme pass. Jabiri is nu in balbezit. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... Contra bokst de bal weg. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski geeft de bal voor. Hirst maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 3:0

7e minuut.
Bernabé heeft problemen om de bal te vangen. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... Contra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 4:0

11e minuut.
Oprică controleert de bal met de borst. Contra probeert naar een medespeler te passen. Bernabé kopt de bal weg. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bernabé met een sublieme pass. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé speelt de bal door. Jabiri rent richting de bal. Jabiri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Dziewulski speelt de bal door. Aguarta heeft problemen om de bal te vangen. Aguarta probeert naar een medespeler te passen. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 5:0

16e minuut.
Hirst onderschept slim de pass. Hirst met een sublieme pass. Klungelig pakt Dziewulski de bal. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri schiet op doel. Contra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 6:0

18e minuut.
Contra trapt de bal weg. Aguarta kopt de bal weg. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică schiet op doel. Contra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 7:0

20e minuut.
Bernabé is nu in balbezit. Bernabé passt de bal zonder na te denken. Aguarta speelt de bal door. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Contra met een sublieme pass. Hirst kopt de bal weg. Jabiri is nu in balbezit. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel. Contra bokst de bal weg. Paal!

21e minuut.
Bernabé is nu in balbezit. Bernabé met een sublieme pass. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri schiet op doel. Contra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 8:0

24e minuut.
Bernabé met een snelle inworp. Aguarta probeert naar een medespeler te passen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Contra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 9:0

28e minuut.
Caspers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dziewulski de bal. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Oprică probeert de bal aan de voet te houden. Contra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Dziewulski kopt de bal weg. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 10:0

32e minuut.
Hirst is nu in balbezit. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst rent richting de bal. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Contra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bernabé speelt de bal door. Klungelig pakt Hirst de bal. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Contra trapt de bal weg. Dziewulski kopt de bal weg. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... Contra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aguarta speelt de bal door. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 11:0

38e minuut.
Oprică haalt uit met een fantastische trap. Contra speelt de bal door. Hirst kopt de bal weg. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Contra bokst de bal weg. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 12:0

41e minuut.
Moros probeert naar een medespeler te passen. Aguarta is nu in balbezit. Aguarta geeft de bal voor. Klungelig pakt Dziewulski de bal. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Contra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bernabé is nu in balbezit. Bernabé met een sublieme pass. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel. Contra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 5%, C.F. Arthur 95%.
Dangerous Minds - C.F. Arthur 13:0

46e minuut.
Moros geeft een lange en hoge pass. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé passt de bal met de wreef. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Contra bokst de bal weg.

51e minuut.
Quevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski passt de bal zonder na te denken. Jabiri rent richting de bal. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Contra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Contra met een sublieme pass. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Jabiri heeft problemen om de bal te vangen. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel. Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Contra speelt de bal door. Dziewulski met een sublieme pass. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Oprică draait met de bal, schiet en ... Contra probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Oprică probeert de bal met de borst te controleren. Oprică met een sublieme pass. Ciświcki heeft problemen om de bal te vangen. Oprică onderschept slim de pass. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Contra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 14:0

56e minuut.
Hirst onderschept slim de pass. Hirst passt de bal in één keer door. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Dziewulski de bal. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé onderschept slim de pass. Bernabé geeft een hoge lob. Oprică krijgt zijn hoofd ertegen. Contra bokst de bal weg. Oprică speelt de bal door. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirst heeft problemen om de bal te vangen. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 15:0

60e minuut.
Hirst met de inworp. Aguarta controleert de bal met de borst. Aguarta geeft een lange en hoge pass. Oprică maakt een snoekduik en kopt de bal. Contra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 16:0

65e minuut.
Hirst passt de bal zonder na te denken. Jabiri kan de bal niet met de borst controleren. Bernabé met een sublieme pass. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 17:0

67e minuut.
Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Oprică met een sublieme pass. Contra met een sublieme pass. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jabiri de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Jabiri is nu in balbezit. Clerck rent richting de bal. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dziewulski geeft de bal voor. Hirst krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 18:0

78e minuut.
Aguarta passt de bal zonder na te denken. Dziewulski met een sublieme pass. Contra speelt de bal door. Ciświcki is nu in balbezit. Ciświcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică speelt de bal door. Jabiri is nu in balbezit. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Oprică draait met de bal, schiet en ... Contra met een sublieme pass. Bernabé speelt de bal door. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Oprică draait met de bal, schiet en ... Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hirst probeert de bal met de borst te controleren. Donis probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aguarta neemt de hoekschop. Oprică springt en kopt de bal. Contra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirst is nu in balbezit. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 19:0

86e minuut.
Jabiri rent richting de bal. Bernabé speelt de bal door. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 20:0

88e minuut.
Aguarta probeert naar een medespeler te passen. Hirst rent richting de bal. Hirst passt de bal in één keer door. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel. Contra bokst de bal weg. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.F. Arthur 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 21%, C.F. Arthur 79%.
Dangerous Minds - C.F. Arthur 21:0