Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Arthur Dangerous Minds
uz Tactiek 0.2.1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
İkizler is nu in balbezit. İkizler passt de bal in één keer door. van Weert is nu in balbezit. van Weert draait met de bal, schiet en ... Reis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hulva speelt de bal door. Hirst is nu in balbezit. Hirst passt de bal in één keer door. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Becerra met een sublieme pass. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski passt de bal zonder na te denken. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Techer passt de bal met de wreef. Bernabé speelt de bal door. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski geeft een hoge lob. Hirst rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Moros geeft de bal voor. Donis kopt de bal weg. Seehaus heeft problemen om de bal te vangen. van Weert is nu in balbezit. van Weert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Dangerous Minds 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 44%, Dangerous Minds 56%.
C.F. Arthur - Dangerous Minds 1:0

50e minuut.
Contra speelt de bal door. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski probeert naar een medespeler te passen. Oprică rent richting de bal. Oprică draait met de bal, schiet en ... Contra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Weert kopt de bal weg. Donis rent richting de bal. Techer begaat een overtreding. Techer krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hulva speelt de bal door. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi heeft problemen om de bal te vangen. Hulva is nu in balbezit. Hulva geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
İkizler is nu in balbezit. Techer bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler verovert de bal door een tackle van achteren. İkizler geeft een lange en hoge pass. van Weert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
İkizler met een sublieme pass. Oman is nu in balbezit. Oman passt de bal met de wreef. Peja is nu in balbezit. Peja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Peja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gacuś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 43%, Dangerous Minds 57%.
C.F. Arthur - Dangerous Minds 1:0