Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Steaua vola braila
Super_Steaua Tactiek vola
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Craia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Folsgeare is nu in balbezit. Folsgeare haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ulanowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ekmekçiler passt de bal met de wreef. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă is nu in balbezit. Daar is Negoiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Lieten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Negoiţă kopt de bal weg. Heer geeft een hoge lob. Horta kopt de bal weg. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - vola braila 0:1

22e minuut.
Negoiţă rent richting de bal. Roarsson begaat een overtreding. Negoiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dosca kopt de bal weg. Craia geeft een lange en hoge pass. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Berezutskij heeft problemen om de bal te vangen. Toregiani onderschept slim de pass. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Heer geeft een lange en hoge pass. Ulanowski rent richting de bal. Met opzet legt Horta zijn tegenspeler op de grond. Horta krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Horta kopt de bal weg. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ulanowski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tysiąc geeft de bal voor. Dosca controleert de bal met de borst. Cwyl onderschept slim de pass. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Lieten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Berezutskij probeert de bal met de borst te controleren. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. Lieten probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dosca de bal. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Alfaro met een harde bal richting middenveld. Craia is nu in balbezit. Craia met een sublieme pass. Baixauli rent richting de bal. Baixauli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cwyl is nu in balbezit. Dosca begaat een overtreding. Cwyl raakt geblesseerd tijdens het duel. Negoiţă komt bij de bal en schiet. Lieten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Steaua - vola braila 1:1

45e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Ulanowski kopt de bal weg. Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berezutskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berezutskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Steaua 61%, vola braila 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Steaua - vola braila 1:1

57e minuut.
Roarsson heeft problemen om de bal te vangen. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gherea geeft de bal voor. Roarsson is nu in balbezit. Roarsson passt de bal in één keer door. Baixauli rent richting de bal. Baixauli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horta maakt een snoekduik en kopt de bal. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Steaua - vola braila 1:2

69e minuut.
Tysiąc geeft een hoge lob. Dosca heeft problemen om de bal te vangen. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Berezutskij maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli geeft de bal voor. Daar is Szut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horta rent richting de bal. Horta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Negoiţă passt de bal zonder na te denken. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea rent richting de bal. Berezutskij verovert de bal door een tackle van achteren. Berezutskij haalt uit met een fantastische trap. Lieten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Inworp. Tysiąc met de inworp. Cwyl controleert de bal met de borst. Cwyl geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gherea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Steaua - vola braila 2:2

90e minuut.
Iguarán speelt de bal door. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc passt de bal in één keer door. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Steaua 43%, vola braila 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Steaua - vola braila 2:2