Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila F.C.Steaua
vola Tactiek Super_Steaua
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Roarsson met een sublieme pass. Hofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia rent richting de bal. Craia geeft de bal voor. Baixauli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barsøe met een harde bal richting middenveld. Heer kopt de bal weg. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Toregiani met een sublieme pass. Hofer is nu in balbezit. Hofer speelt de bal door. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Gherea de bal onder controle te krijgen. Brisset geeft een lange en hoge pass. Dieste rent richting de bal. Baixauli onderschept slim de pass. Baixauli schiet op doel. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Brisset verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl probeert de bal met de borst te controleren. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij onderschept slim de pass. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste passt de bal in één keer door. Negoiţă speelt de bal door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel. Lieten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia met een sublieme pass. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dosca geeft een hoge lob. Inworp. Tysiąc met een snelle inworp. Dieste geeft de bal voor. Berezutskij springt en kopt de bal. Lieten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Szut geeft de bal voor. Berezutskij controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dosca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mosór is nu in balbezit. Mosór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 51%, F.C.Steaua 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vola braila - F.C.Steaua 0:0

47e minuut.
Inworp. Tysiąc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dosca kan de bal niet met de borst controleren. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - F.C.Steaua 0:1

50e minuut.
Negoiţă speelt de bal door. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc passt de bal zonder na te denken. Berezutskij rent richting de bal. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Lieten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Brisset onderschept slim de pass. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc met een sublieme pass. Berezutskij is nu in balbezit. Berezutskij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuka neemt de hoekschop. Berezutskij kopt de bal weg. Lieten bokst de bal weg.

63e minuut.
Craia met een sublieme pass. Hofer rent richting de bal. Hofer passt de bal zonder na te denken. Baixauli rent richting de bal. Baixauli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Negoiţă onderschept slim de pass. Negoiţă geeft een lange en hoge pass. Berezutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Berezutskij draait met de bal, schiet en ... Lieten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - F.C.Steaua 0:2

68e minuut.
Mosór geeft een lange en hoge pass. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer passt de bal met de wreef. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Alfaro bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Craia heeft problemen om de bal te vangen. Craia geeft een hoge lob. Baixauli maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Ziętara de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 53%, F.C.Steaua 47%.
vola braila - F.C.Steaua 0:2