Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Viitorul Hunedoara Speranta Onesti
433x Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 23.5
goed Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Pascalin met een snelle inworp. Contra is nu in balbezit. Contra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mureşan met een harde bal richting middenveld. Chinţoiu kopt de bal weg. Muraru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei speelt de bal door. Bărzoi is nu in balbezit. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş schiet op doel. Gogoncea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bărzoi met de inworp. Belodedici is nu in balbezit. Pleşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belodedici raakt geblesseerd tijdens het duel. Epuraş kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Contra stond buitenspel. Andrei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gümüşsu kopt de bal weg. Epuraş rent richting de bal. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoasă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Viitorul Hunedoara - Speranta Onesti 1:0

33e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei passt de bal in één keer door. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 58%, Speranta Onesti 42%.
CS Viitorul Hunedoara - Speranta Onesti 1:0

52e minuut.
Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi rent richting de bal. Fane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bărzoi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bărzoi kan niet meer verder spelen. Guţu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Udroiu geeft de bal voor. Gümüşsu is nu in balbezit. Pintilei speelt de bal door. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Honceriu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pascalin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu geeft een lange en hoge pass. Mureşan bokst de bal weg.

66e minuut.
Guţu met een sublieme pass. Belodedici is nu in balbezit. Fane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fane krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Istvan geeft een hoge lob. Fane is nu in balbezit. Fane passt de bal zonder na te denken. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra schiet op doel. Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Chinţoiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintilei met een snelle inworp. Gümüşsu is nu in balbezit. Gümüşsu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Oltenescu speelt de bal door. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane speelt de bal door. Muraru is nu in balbezit. Muraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Oltenescu geeft een hoge lob. Fane speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Andrei de bal onder controle te krijgen. Muraru rent richting de bal. Muraru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Viitorul Hunedoara 55%, Speranta Onesti 45%.
CS Viitorul Hunedoara - Speranta Onesti 1:0