Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speranta Onesti CS Viitorul Hunedoara
Attack Tactiek 433x
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 31.6
slecht Schieten solide
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoasă verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoasă met een sublieme pass. Epuraş rent richting de bal. Epuraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pleşan rent richting de bal. Pleşan met een sublieme pass. Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Epuraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cojocaru rent richting de bal. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Gümüşsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Neag speelt de bal door. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mureşan probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu kopt de bal weg. Cojocaru heeft problemen om de bal te vangen. Muraru rent richting de bal. Muraru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Inworp. Pintilei met een snelle inworp. Gümüşsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsu schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - CS Viitorul Hunedoara 0:1

35e minuut.
Chinţoiu geeft een hoge lob. Daar is Belodedici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Epuraş is nu in balbezit. Epuraş haalt uit met een fantastische trap. Gogoncea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gümüşsu haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Gogoncea trapt de bal weg. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 46%, CS Viitorul Hunedoara 54%.
Speranta Onesti - CS Viitorul Hunedoara 0:1

49e minuut.
Pintilei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin passt de bal zonder na te denken. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrei de bal onder controle te krijgen. Chişcanu rent richting de bal. Muraru onderschept slim de pass. Muraru draait met de bal, schiet en ... Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speranta Onesti - CS Viitorul Hunedoara 1:1

70e minuut.
Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei speelt de bal door. Gümüşsu is nu in balbezit. Gümüşsu draait met de bal, schiet en ... Gogoncea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Onesti - CS Viitorul Hunedoara 1:2

74e minuut.
Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan is nu in balbezit. Epuraş onderschept slim de pass. Epuraş schiet op doel. Gogoncea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici onderschept slim de pass. Belodedici speelt de bal door. Epuraş rent richting de bal. Epuraş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Onesti 44%, CS Viitorul Hunedoara 56%.
Speranta Onesti - CS Viitorul Hunedoara 1:2