Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester 23 sedosii
4-4-2 Tactiek yes
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 46.5
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Ceauşu met een snelle inworp. Cosma rent richting de bal. Cosma passt de bal in één keer door. Canditi rent richting de bal. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicolae heeft problemen om de bal te vangen. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:1

9e minuut.
Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin speelt de bal door. Daar is Canditi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:2

14e minuut.
Cosma geeft een hoge lob. Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu passt de bal zonder na te denken. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Hristu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin passt de bal met de wreef. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leca trapt de bal weg van het doel. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Olesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olesen speelt de bal door. Ghica rent richting de bal. Wilches onderschept slim de pass. Wilches schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:3

24e minuut.
Olesen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chişcanu de bal. Canditi rent richting de bal. Canditi haalt uit met een fantastische trap. Leca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:4

26e minuut.
Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiti verovert de bal door een tackle van achteren. Chiti geeft een lange en hoge pass. Ioanin krijgt zijn hoofd ertegen. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:5

36e minuut.
Milin is nu in balbezit. Canditi onderschept slim de pass. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:6

40e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu passt de bal in één keer door. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:7

41e minuut.
Nicolae geeft een hoge lob. Inworp. Ceauşu met de inworp. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi schiet op doel. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 78%, sedosii 22%.
Tester 23 - sedosii 0:8

46e minuut.
Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi onderschept slim de pass. Olesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Olesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi rent richting de bal. Milin is nu in balbezit. Canditi verovert de bal door een tackle van achteren. Canditi draait met de bal, schiet en ... Leca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chişcanu is nu in balbezit. Canditi onderschept slim de pass. Canditi draait met de bal, schiet en ... Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canditi is nu in balbezit. Canditi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:9

54e minuut.
Ghica rent richting de bal. Wilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilches speelt de bal door. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Noceda speelt de bal door. Olesen met een sublieme pass. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:10

59e minuut.
Olesen passt de bal zonder na te denken. Daar is Ioanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanin speelt de bal door. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi schiet op doel. Leca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Nicolae geeft de bal voor. Noceda kopt de bal weg. Olesen is nu in balbezit. Olesen haalt uit met een fantastische trap. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cosma rent richting de bal. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mândreanu geeft een hoge lob. Noceda rent richting de bal. Noceda geeft een hoge lob. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:11

80e minuut.
Olesen speelt de bal door. Wilches probeert naar een medespeler te passen. Olesen probeert naar een medespeler te passen. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:12

85e minuut.
Noceda probeert naar een medespeler te passen. Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu passt de bal met de wreef. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:13

87e minuut.
Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olesen rent richting de bal. Olesen speelt de bal door. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu geeft een hoge lob. Leca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicolae heeft problemen om de bal te vangen. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:14

89e minuut.
Ceauşu geeft de bal voor. Ioanin rent richting de bal. Ioanin schiet op doel. Chişcanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceauşu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wilches rent richting de bal. Wilches haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester 23 - sedosii 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester 23 83%, sedosii 17%.
Tester 23 - sedosii 0:15