Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sedosii F.C.Steaua
yes Tactiek Super_Steaua
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.7 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Negoiţă onderschept slim de pass. Negoiţă speelt de bal door. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc geeft een hoge lob. Wilches kopt de bal weg. EL Sakhtyani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă geeft een hoge lob. Chiti kopt de bal weg. Olesen is nu in balbezit. Olesen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Lungulescu geeft een lange en hoge pass. Flocea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lungulescu is nu in balbezit. Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dieste rent richting de bal. Canditi onderschept slim de pass. Canditi passt de bal zonder na te denken. Ioanin rent richting de bal. Ioanin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ioanin is nu in balbezit. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu passt de bal zonder na te denken. Canditi rent richting de bal. Canditi schiet op doel. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lungulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lungulescu geeft een hoge lob. Inworp. Tysiąc met de inworp. Negoiţă geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Canditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă begaat een overtreding. Canditi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Canditi kan niet meer verder spelen. Rainha komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Clegg speelt de bal door. Daar is Ceauşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceauşu passt de bal zonder na te denken. Ioanin is nu in balbezit. Ioanin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 46%, F.C.Steaua 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sedosii - F.C.Steaua 0:0

50e minuut.
Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Iguarán probeert de bal met de borst te controleren. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha schiet op doel. Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

54e minuut.
Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc passt de bal in één keer door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă speelt de bal door. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. EL Sakhtyani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Clegg rent richting de bal. Clegg passt de bal zonder na te denken. Ceauşu speelt de bal door. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg.

61e minuut.
Szut is nu in balbezit. Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin speelt de bal door. Rainha heeft problemen om de bal te vangen. Rainha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu passt de bal zonder na te denken. Rainha rent richting de bal. Rainha draait met de bal, schiet en ... Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sedosii - F.C.Steaua 1:0

71e minuut.
Ekmekçiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Olesen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekmekçiler. Ekmekçiler krijgt een gele kaart. Olesen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olesen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rainha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chiti neemt vlug de vrije trap. Daar is Rainha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainha passt de bal in één keer door. Ioanin rent richting de bal. Ioanin draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg.

81e minuut.
Flocea passt de bal met de wreef. Ioanin heeft problemen om de bal te vangen. Ioanin speelt de bal door. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha draait met de bal, schiet en ... Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Olesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha bereikt de bal nog maar net als eerste. Olesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha is nu in balbezit. Rainha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sedosii 47%, F.C.Steaua 53%.
sedosii - F.C.Steaua 1:0