Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dangerous Minds CS Viitorul Hunedoara
0.2.1 Tactiek 433x
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 32.4
excellent Schieten good
very good Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
Hulva is nu in balbezit. Hulva geeft een hoge lob. Beleţchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Suárez Laso de bal. Suárez Laso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Laso probeert naar een medespeler te passen. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 1:0

12e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal in één keer door. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 2:0

15e minuut.
Hulva met een snelle inworp. Bernabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabé met een sublieme pass. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gümüşsu is nu in balbezit. Hulva onderschept slim de pass. Hulva speelt de bal door. Suárez Laso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Laso draait met de bal, schiet en ... Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 3:0

21e minuut.
Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziewulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziewulski met een snel genomen vrije trap. Suárez Laso is nu in balbezit. Suárez Laso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu speelt de bal door. Udroiu heeft problemen om de bal te vangen. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Oprică geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chişcanu de bal. Suárez Laso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Laso schiet op doel. Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

28e minuut.
Techer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi begaat een overtreding. Techer raakt geblesseerd tijdens het duel. Techer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oprică is nu in balbezit. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. Mureşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 4:0

30e minuut.
Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Udroiu geeft een hoge lob. Oprică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleţchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dziewulski kopt de bal weg. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udroiu rent richting de bal. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suárez Laso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Laso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 5:0

38e minuut.
Klungelig pakt Suárez Laso de bal. Suárez Laso passt de bal zonder na te denken. Beleţchi heeft problemen om de bal te vangen. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 6:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziewulski met de inworp. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Hulva kopt de bal weg. Suárez Laso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Laso geeft een lange en hoge pass. Oprică springt en kopt de bal. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 7:0

41e minuut.
Epuraş probeert naar een medespeler te passen. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Mureşan bokst de bal weg. Paal! Suárez Laso is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 23%, CS Viitorul Hunedoara 77%.
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 7:0

47e minuut.
Gogoasă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suárez Laso de bal. Suárez Laso speelt de bal door. Beleţchi is nu in balbezit. Beleţchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Bernabé onderschept slim de pass. Bernabé passt de bal in één keer door. Suárez Laso heeft problemen om de bal te vangen. Suárez Laso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Oprică de bal. Udroiu maakt een afschuwelijke overtreding. Oprică raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernabé zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oprică maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bernabé verovert de bal door een tackle van achteren. Bernabé met een sublieme pass. Dziewulski speelt de bal door. Suárez Laso bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Laso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hulva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernabé speelt de bal door. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Oprică probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrei de bal onder controle te krijgen. Bernabé probeert naar een medespeler te passen. Suárez Laso is nu in balbezit. Suárez Laso schiet op doel. Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 8:0

61e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Udroiu passt de bal met de wreef. Beleţchi rent richting de bal. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dziewulski passt de bal met de wreef. Beleţchi rent richting de bal. Chişcanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beleţchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernabé wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewulski probeert naar een medespeler te passen. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Oprică draait met de bal, schiet en ... Mureşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suárez Laso bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 9:0

71e minuut.
Bernabé geeft een lange en hoge pass. Oprică kopt de bal weg. Beleţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hulva is nu in balbezit. Hulva geeft de bal voor. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 10:0

78e minuut.
Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft een hoge lob. Oprică is nu in balbezit. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 11:0

81e minuut.
Hulva rent richting de bal. Hulva heeft problemen om de bal te vangen. Hulva passt de bal met de wreef. Beleţchi rent richting de bal. Beleţchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 19%, CS Viitorul Hunedoara 81%.
Dangerous Minds - CS Viitorul Hunedoara 11:0